Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu skellefteå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare! Vi är syskon och söker efter lägenhet eller hus med tillhörande människor som kan passa upp på oss. Vi behöver inte bo allihopa tillsammans men kommer gärna till ett ställe där vi kan bo länge och ha det bra. Vi är vana med barn och är 12 veckor gamla. Ja just ja vi kissar också i den där lådan som våran nuvarande människa angett som "kattoan". Så vi är rätt schyssta, bara lite för många i en och samma lägenhet. So please become my human! Just nu går vi under namnen Brutus (bild 1) Ralf (Bild 2) och Håkan(Bild 3)
Söta Ragollkattungar säljes. 2 hanar rag a 04 21 2 hanar rag a 1 hane rag 03 21 Mor: S*Summer Sky's Peyton Saywer rag a 03 Far: (can) Ritzyrags Silver Star rag a 04 21 Leveransklara tidigast den 27 juni 2011. När kattungarna flyttar är de: -Minst 12 veckor -Registrerade i SVERAK med stamtavla -ID-chipmärkta -Grundvaccinerade (vaccinerad 2ggr) -Veterinärbesiktigade -Avmaskade -Dolda felförsäkrade i Agria i 3 år -Rumsrena Pris: 6500 kronor Fler bilder finns på www.summersky.se Kattungarna finns på Moröhöjden.
S*Gunsmokes Crocker är till salu, hon har färgen svartsköldpaddspotted , Crocker är en mycket social och trevlig katt, hon är född den 30/3-11, så hon blir leveransklar tidigast i midsommarhelgen. Vid leverans så är Crocker registrerad, besiktad, chipmärkt, vaccinerad, avmaskad och försäkrad för dolda fel i 3år. Vi följer Sveraks rekomendationer. Titta gärna in på våran hemsida för att se mer bilder på Crocker och på hennes föräldrar, www.gunsmokes.se Välkomna att titta in, hälsningar Bettan och Jörgen
Hej. Vi är fyra charmiga kattungar som måste flytta p.g.a att våran pappa inte betalar underhåll, vi är 12 veckor och leveransklara enligt alla regler som finns. Vi är tre tjejer och en kille (svart/vit) och vi skulle älska att komma till ett ställe där vi kan vara ute och springa. Eftersom att vi är leveransklara så är det först till kvarn som gäller. (pojkarna på bilden är inte till salu men kan leasas ut vissa perioder :) )
Fem kattungar klara för leverans. Finns att titta på i centrala Skellefteå. Ring för vägbeskrivning. Bondkatter, två korthåriga och tre långhåriga. Korthårig vit. Kortgårig grårandig/vit mage. Långhårig vit med gula fläckar. Långhårig vit med grå och gula fläckar. Långhårig vit med grå fläckar i olika nyanser. Uppväxta med andra katter samt tre mindre hundar. 250kr/st för djurvänliga köpare. Kom gärna och titta om du är intresserad.