Quantcast
Till salu inom: ”

cyklar till salu skellefteå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Skurup
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Har en 24" Agentbikes orange i strlk S, den har endast stått i förrådet i 3 år, och är väl omhändertagen så den är i nyskick. Alla delar är köpta för ca 18000kr. Om det önskas en specifik lista på delarna så släng iväg ett mail. Säljer den för halva priset alltså 9000kr då den borde användas. (Mycket cykel för pengarna) (sänkt till 8000kr) Den finns i Skellefteå.
Hej! Mitt namn är Simon och jag går andra året på balderskolan (Naturvetenskap.) Jag bor just nu i Norsjö och det har börjat bli lite trögt att pendla 16 mil (två och en halv timme) varje dag till skolan, därför söker jag nu en lägenhet. jag är en lugn kille som inte alls för några oväsen av mig, är djur och rökfri. Jag söker att hyra en lägenhet helst i centrala skellefteå med gång/cykel avstånd till balderskolan. Ring eller Maila om ni har någon lägenhet att hyra ut! Kan också komma på visningar. MVH Simon.
Demokörd Mondraker Dune-R Storlek: M (17") Uttagen i Maj 2012 Mycket sparsamt använd, Väldigt fint skick. Framgaffel: FOX 36 FLOAT R 160MM Bakdämpare: FOX FLOAT R XV 215X63.5MM Uppgraderad med bla: Avid Elixir 5 180mm Bromsar (Oanvända) NS Terra styre 730mm NS Aerial Sealed Pedaler Kenda Nevegal Stick-E 60tpi, 26x2.35 Däck (Oanvända) Nypris inkl. Utbytta delar ca 27.000kr Pris Nu: 19.995
Kona Scrap 15" Perfekt nybörjarcykel för street eller dirt. Singlespeed-konverterad med Surly Singleator Ny biffigare BMX-kedja Nybytta bromsbelägg Däck: 26x2,3 Kenda K-rads. Har även ett par Tioga Factory DH 26x2,1 som kan följa med. Gaffel: Marzocchi MZ Race 100 mm Vevar: Truvativ Hussefelt DH Pedaler: Kona Jackshit Broms: Shimano BR-M475 skivbroms Bromshandtag: Avid FR-1 Helt felfri förutom några små repor här och var. Finns på Sunnanå. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Letar du en glidare utan växlar eller andra onödiga saker? Vi har byggt en Skeppshult cruiser med ballongdäck och den fetaste sadeln vi hittade! Cykeln rullar som en dröm, de ojämnheter däcken inte klarar att dämpa tar sadeln hand om. Ramen är designad av Björn Dahlström och pulverlackad med Björns eget framtagna kulör Midnattsblå. Hela cykeln har rostfria komponenter så den tål att lämnas utomhus, året runt. Det finns bara en tillverkad så passa på att få en unik cykel!