Quantcast
Till salu inom: ”

skötare medryttare piteå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Letar nu efter en medryttare / skötare till min underbara kallblodstjej. Söker dig som är ansvarstagande, noga och som sätter hästen i första hand. Möe är en pigg och glad tjej på 17 år som älskar att bli ompysslad och kelad med, riden eller körd spelar ingen roll eftersom hon älskar båda delarna. Hon kan bli lite väl pigg ibland men är man bestämd så går det bra. Du bör vara 18 år och ha körkort eftersom stallet ligger ca 3,5 mil från Piteå. Välkomna att höra av er för mer info :)
Hej! Jag är en glad, trevlig och skötsam tjej på 13 år. Jag söker en trevlig lugn häst/större ponny (jag är själv 1.66). 1-3 gånger i veckan i närheten av pitholm/furuberget/furunäset. Det spelar ingen roll om hästen är inriktad mot dressyr eller hoppning, då jag själv gillar båda lika mycket. Jag har ridit i cirka 5 år på ridskola, och lite grann privat. Men hoppfulla hälsningar Lisa! För mer information ring min mamma, Marie-Louise.
Vi söker nu en hjälpande hand då matte har lite mycket att göra! Greta är f: -08 och visad på treårs testet förra året med godkända resultat, betäckt -11 och i maj -12 fått ett vackert stoföl, Waia. Vi söker nu dig som vill rida och pyssla någon dag i veckan, Greta är grundriden och påbörjad hoppad uppsutten. snäll tjej men med mycket humör. Mycket power och älskar att arbeta. låter vi intressanta så hör av dig!
Hej! Jag söker efter en skötare till mitt 5-åriga varmblodssto. Hon är snäll och okomplicerad i hanteringen och står uppstallad på Norra Pitholm med närhet till fina ridvägar. Jag söker efter en skötare 2-3 gånger/ vecka eller enligt överenskommelse. Du bör vara ansvarsfull, pålitlig och ha hästvana. Om detta låter intressant får du gärna ringa eller maila för mer information.
Hej! Jag heter Maria, är 24 år och har ridit i 15 år, både på ridskola och på privathästar. Jag är nyinflyttad i Göteborg och letar därför medryttarhäst, för att kunna ta tillvara på mitt största intresse. Behöver du hjälp med din häst någon/några dagar i veckan så är jag den du letar efter! Bakgrund: Min hemmaklubb är Sorunda Ridklubb (söder om Sthlm) och där red jag tills jag flyttade för studier 2007. Där red jag lektion två dagar i veckan och tävlade ridskoleponny/häst upp till LB (hopp, ponny) och LA:4 (häst, regional). Jag hade också ett flertal medryttarhästar, både unga, gröna hästar och mer välutbildade. Hösten 2007-2009 red jag lektion en dag i veckan på Skellefteå Ridklubb. Hösten 2009 flyttade jag till Piteå och började rida i en specialgrupp en gång i veckan. Vi hoppade varannan vecka och red dressyr varannan. I början av 2011 började jag rida en privathäst där och under våren 2012 har vi tävlat lite tillsammans och det har gått jättebra! Jag kommer att börja rida lektion på GFRK nu till hösten, men är alltså väldigt intresserad av att rida mer än så. Jag gillar både att hoppa, rida ut och rida dressyr, så vilket du behöver hjälp med spelar inte så stor roll för mig. Är du intresserad så lämnar jag mer än gärna ut referenser! Hästen på bilden är ca 158 cm hög. Ringe eller mejla vid intresse!! Jag hoppas vi hörs! /Maria Clauss