Quantcast
Till salu inom: ”

skötare medryttare piteå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Letar nu efter en medryttare / skötare till min underbara kallblodstjej. Söker dig som är ansvarstagande, noga och som sätter hästen i första hand. Möe är en pigg och glad tjej på 17 år som älskar att bli ompysslad och kelad med, riden eller körd spelar ingen roll eftersom hon älskar båda delarna. Hon kan bli lite väl pigg ibland men är man bestämd så går det bra. Du bör vara 18 år och ha körkort eftersom stallet ligger ca 3,5 mil från Piteå. Välkomna att höra av er för mer info :)
Hej! Jag är en glad, trevlig och skötsam tjej på 13 år. Jag söker en trevlig lugn häst/större ponny (jag är själv 1.66). 1-3 gånger i veckan i närheten av pitholm/furuberget/furunäset. Det spelar ingen roll om hästen är inriktad mot dressyr eller hoppning, då jag själv gillar båda lika mycket. Jag har ridit i cirka 5 år på ridskola, och lite grann privat. Men hoppfulla hälsningar Lisa! För mer information ring min mamma, Marie-Louise.
Hej! Jag söker efter en skötare till mitt 5-åriga varmblodssto. Hon är snäll och okomplicerad i hanteringen och står uppstallad på Norra Pitholm med närhet till fina ridvägar. Jag söker efter en skötare 2-3 gånger/ vecka eller enligt överenskommelse. Du bör vara ansvarsfull, pålitlig och ha hästvana. Om detta låter intressant får du gärna ringa eller maila för mer information.