Quantcast
Till salu inom: ”

cykelvagn umeå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Emmaljunga Classic Duo använd från 2010 väldigt sparsamt då vi även haft syskonvagn/cykelvagn & flera barnvagnar. Superbra skick inga fläckar eller skavanker. Ej solblekt Liggdel,sittdel,skötväska,Allround Åkpåse emmaljunga,myggnät,regnskydd,instruktionsbok. Classic smart Duo Combi har allt som behövs från födseln upp till 3-årsåldern: liggdel med vaggfunktion, anti-stat madrass, huvudskydd, integrerad stretch-komfort 5-punktsbälte, lång vändbar sittdel (90 cm), regnskydd samt vändbar fotstödsklädsel. Suffletten kan enkelt skiftas mellan ligg- och sittdel. Pris för allt: 3800 kr
Charoit Cougar dubbel från 2009 i bra skick funkar som cykelvagn,barnvagn m.m Du kan köpa till skidset, baby hängmatta m.m Det går mycket snabbt och smidigt att byta mellan de olika tillbehören - tex cykla till stan för att sedan ta en promenad med vagnen. På vagnen finns solskydd, regnskydd och insektsnät, förvaringsväska bak i vattentätt material. En otroligt flexibel vagn som har högsta tänkbara säkerhet och kvalitet, barnen sitter ordentligt skyddat. Joggingset Cykelset Pris: 5900 kr
Omtyckt, lätthanterlig, lätthanterad, stabil och säker cykelvagn med plats för 2 barn upp till 35kg. Säkerhetsbälten för 1 eller 2 barn. Utrymme för last bakom ryggstödet, ihopfällbar för enkel transport eller förvarning. Ord pris 1995:- Nu 1495:- Begränsat antal. Passa på att besöka vår hemsida eller butik för fler fynd. Möjlighet till delbetalning eller 60 dagars faktura via Handelsbanken Finans.
Pga flytt säljer vi våran cykelvagn som är använd ca två veckor under sommaren. Den är i toppskick, och ett fronthjul tillkommer som är fastmonterad på fem röda, inget svänghjul dock. Handbromsarna är inte iskruvade, men det är lätt gjort. Nypris, 1700 kr. Vi säljer den för 1500. Mvh, Veronica. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu vår cykelvagn då pojkarna har vuxit ur den. Det är en bra första cykelvagn för den som inte är så kräsen. Det är ingen lyxig variant men den har fungerat alldeles utmärkt för oss. Montera på extrahjulet fram så blir det en bra syskonvagn / joggingvagn. 5 punktsbälte, parkeringsbroms, ställbart handtag för den som skjuter på. OBS! Ett par små skador i tyget som jag försökt visa på bilden. 500kr eller högstbjudande.