Till salu inom

"cykelvagn umeå säljes"

Umeå
Idag

Peperomia

80 kr
Citiboard
Umeå
Idag

Elefantöra

100 kr
Citiboard
Umeå
Idag

Nalle Puh tavla

250 kr
Citiboard
Umeå
Idag

Vinterjacka, strl 164

200 kr
Citiboard
Umeå
Igår

Cykelvagn

300 kr
Blocket.se
Umeå
8 dagar

Cykelvagn Mini Maxi

700 kr
Blocket.se
Umeå
3 månader

cykelvagn

800 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Umeå

Emmaljunga Classic Duo Combi 2009/2010

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Emmaljunga Classic Duo använd från 2010 väldigt sparsamt då vi även haft syskonvagn/cykelvagn & flera barnvagnar. Superbra skick inga fläckar eller skavanker. Ej solblekt Liggdel,sittdel,skötväska,Allround Åkpåse emmaljunga,myggnät,regnskydd,instruktionsbok. Classic smart Duo Combi har allt som behövs från födseln upp till 3-årsåldern: liggdel med vaggfunktion, anti-stat madrass, huvudskydd, integrerad stretch-komfort 5-punktsbälte, lång vändbar sittdel (90 cm), regnskydd samt vändbar fotstödsklädsel. Suffletten kan enkelt skiftas mellan ligg- och sittdel. Pris för allt: 3800 kr
3 800 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Umeå

Chariot Cougar 2009 Dubbel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Charoit Cougar dubbel från 2009 i bra skick funkar som cykelvagn,barnvagn m.m Du kan köpa till skidset, baby hängmatta m.m Det går mycket snabbt och smidigt att byta mellan de olika tillbehören - tex cykla till stan för att sedan ta en promenad med vagnen. På vagnen finns solskydd, regnskydd och insektsnät, förvaringsväska bak i vattentätt material. En otroligt flexibel vagn som har högsta tänkbara säkerhet och kvalitet, barnen sitter ordentligt skyddat. Joggingset Cykelset Pris: 5900 kr
5 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Umeå

Cykelvagn och barnsadel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vi säljer vår cykelvagn av märket "family" med plats för 2 barn. Karossen är av glasfiber med störbåge som håller kapellet uppe. Säkerhetsbälten så att barnen sitter still. Stora lättrullade hjul vilket gör att den är lätt att dra. Två fästanordningar följer med för låg fästpunkt. Pris: 600kr Barnsadel av märket Hafa som är mycket fint skick. En fästanordning medföjer. Pris: 250kr Köp var för sig eller båda för 750kr.
600 kr
Blocket.se

Spectra Cykelkärra

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Omtyckt, lätthanterlig, lätthanterad, stabil och säker cykelvagn med plats för 2 barn upp till 35kg. Säkerhetsbälten för 1 eller 2 barn. Utrymme för last bakom ryggstödet, ihopfällbar för enkel transport eller förvarning. Ord pris 1995:- Nu 1495:- Begränsat antal. Passa på att besöka vår hemsida eller butik för fler fynd. Möjlighet till delbetalning eller 60 dagars faktura via Handelsbanken Finans.
0 kr
Blocket.se

Cykelvagn i toppskick

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Pga flytt säljer vi våran cykelvagn som är använd ca två veckor under sommaren. Den är i toppskick, och ett fronthjul tillkommer som är fastmonterad på fem röda, inget svänghjul dock. Handbromsarna är inte iskruvade, men det är lätt gjort. Nypris, 1700 kr. Vi säljer den för 1500. Mvh, Veronica. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj