Quantcast
Till salu inom

"mirage cykel säljes"

Solna
2 månader

Begagnade cyklar, olika sor...

750 kr
Blocket.se
Varberg
Idag

Cykel Dam, Logic LTC, Cresc...

2 000 kr
Citiboard
Härryda
Idag

Kvalitetscykel Frog 52 - pa...

3 500 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
8 dagar

Damcyklar

1 100 kr
Blocket.se
13 dagar

Mirage herrcykel

600 kr
Blocket.se
Nacka
13 dagar

Juniorcyklar

500 kr
Blocket.se
Butik Flen
1 månader

Dam-, herr och hybridcyklar...

250 kr
Blocket.se
Stockholm
1 månader

Cyklar - 24' och 26' - Mira...

700 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Damkläder  ·  Solna

Snygg cykel endast 1 år gammal till bra pris.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Säljer nu min snygga cykel som är vinröd metallic av märket Mirage, 28 tum. Jag köpte den från Cykelringen för 1 år sedan och den fungerar perfekt. Det finns handbroms och fotbroms. Dock inga växlar. Cykeln finns i Solna. Pruta inte på priset då det redan är ett par pris, tack. Ring gärna om du är intresserad på 070-643 71 11. Mvh Veronica
1 300 kr
Blocket.se
Damkläder  ·  Burlöv

Mirage mörkblå Damcykel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min cykel då jag inte har något behov av den. tycker det är synd att den bara ska stå där. Den är mörkblå vid namnet Mirage. Den är i fint skick lite små rost här och var men inget märkvärdigt. Ny sadel. Kedjan måste oljas och eventuellt spännas en aning. Baklampa finns tyvärr inte men går att köpa och sätta på. Minns tyvärr inte nypriset då det var ett tag sen jag köpt den. Pris 600kr
0 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Älvsjö

Gammal Cykel Motobecane "Mirage" 10växlad

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Motobecane "Mirage" 10 växlad. Fint sliten gammal klassiker. Jag vet inte årsmodell eller så mycket annat om denna cykel. Den funkar att cykla på men växlarna bak får jag inte att funka som dom ska. Fram går det bra. Det är säkert inga problem att fixa om man är villig att lägga ner lite tid. En tusenlapp är den väl värd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Bromma

Benotto Columbus Altec 57x56 Campagnolo

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fakta. Ram: Benotto Columbus Altec. Ramen är byggd av den levande legenden Pelizzoli (alurör) Mått: 57cm sadelrör x 56cm topprör (passar ryttare mellan 175cm-190cm) Hjul: Mavic kanttråd Växlar: Campagnolo Mirage grupp med ergoväxlar. Nya vajrar, höljen, krans och kedja. Växlarna är nyinställda så det är bara att trampa iväg. Cykeln är i toppskick. Är på jakt efter en moppe som funkar. Gärna en Piaggio Ciao eller liknande. Byter mot cykeln rakt av i så fall. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 900 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Lund

Herrcyklar och barncyklar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En Herrcykel (Mirage), ny sadel och ny kedja. Går bra att cykla på men lite rostig, en trög pedal och bakdäcket behöver bytas, därav priset 200 Kr. Två barncyklar, 16 och 20 tum. Bra att cykla på men har använts en del och den lilla är lite rostig. 50 kr styck. Vi vill gärna bli av med cyklarna snabbt men säljer hellre än att kasta på tippen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
200 kr
Blocket.se