Quantcast
Till salu inom: ”

mirage cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Uthyres

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu min snygga cykel som är vinröd metallic av märket Mirage, 28 tum. Jag köpte den från Cykelringen för 1 år sedan och den fungerar perfekt. Det finns handbroms och fotbroms. Dock inga växlar. Cykeln finns i Solna. Pruta inte på priset då det redan är ett par pris, tack. Ring gärna om du är intresserad på 070-643 71 11. Mvh Veronica
Säljer nu min cykel då jag inte har något behov av den. tycker det är synd att den bara ska stå där. Den är mörkblå vid namnet Mirage. Den är i fint skick lite små rost här och var men inget märkvärdigt. Ny sadel. Kedjan måste oljas och eventuellt spännas en aning. Baklampa finns tyvärr inte men går att köpa och sätta på. Minns tyvärr inte nypriset då det var ett tag sen jag köpt den. Pris 600kr
Motobecane "Mirage" 10 växlad. Fint sliten gammal klassiker. Jag vet inte årsmodell eller så mycket annat om denna cykel. Den funkar att cykla på men växlarna bak får jag inte att funka som dom ska. Fram går det bra. Det är säkert inga problem att fixa om man är villig att lägga ner lite tid. En tusenlapp är den väl värd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fakta. Ram: Benotto Columbus Altec. Ramen är byggd av den levande legenden Pelizzoli (alurör) Mått: 57cm sadelrör x 56cm topprör (passar ryttare mellan 175cm-190cm) Hjul: Mavic kanttråd Växlar: Campagnolo Mirage grupp med ergoväxlar. Nya vajrar, höljen, krans och kedja. Växlarna är nyinställda så det är bara att trampa iväg. Cykeln är i toppskick. Är på jakt efter en moppe som funkar. Gärna en Piaggio Ciao eller liknande. Byter mot cykeln rakt av i så fall. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En Herrcykel (Mirage), ny sadel och ny kedja. Går bra att cykla på men lite rostig, en trög pedal och bakdäcket behöver bytas, därav priset 200 Kr. Två barncyklar, 16 och 20 tum. Bra att cykla på men har använts en del och den lilla är lite rostig. 50 kr styck. Vi vill gärna bli av med cyklarna snabbt men säljer hellre än att kasta på tippen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.