Quantcast
Till salu inom: ”

mocka soffa säljes

Mocka Stövlar

Uppsala

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Pga flytt är det dax att göra mig av med sofforna. Det är en två sits soffa och en tre sits. Mockafärgad tyg soffa (lite liknande mocka tyg) Newbuck tyg, skön stoppning och skapligt bra skicka för att vara en soffa som används varje dag. Ca 4 år gammal. Pris ny: 8000 för båda Pris nu: 2500 vid snabb affär. Behöver bli av med dem gärna så snabbt som möjligt efter annonsens utgivande. Är du seriös och kan hämta den snabbt så blir det lite billigare. Passar alla åldrar, ensamstående som barnfamiljen eller nykära och nyutflugna .
Hej ! säljer nu min stora soffa pga flytt till mindre lägenhet där den inte får plats :) man får plats många i den och den är väldigt skön att sitta i. Tyget är i mocka och ska vara lätt att torka av om man spiller något. där är lite små skavanker därav priset, dock inget som man störs av.(inköps priset var 16.000) för 5 månader sen ,men säljer den nu för 6400) Hör av er om intresse finnes. Mvh Linnea
Soffa och två fåtöljer i beige mocka/imitation (väldigt lätt att rengöra, bara att torka med fuktig trasa) Både soffan och fåtöljerna går att fälla ut fotstödet på. Underbar TV-grupp. Hela och rena. Inköpta för 5 år sedan Nypris: 19995:- Säljes även separat 2500:- för soffan 1500/st för fåtöljerna 4500 paket pris B.v.s.a!! Säljes p.g.a. Platsbrist Kan säljas separat Bvsa
Vi har en 3-2-1 soffpaket vi skulle vilja sälja. Sofforna tillhör samma serie och är i bra skick. Underdelen är i mörkbrunt skinn och kuddarna är i mocka. Extremt bekväma soffor. Säljes eftersom vi har flyttat och har inte plats med dessa soffor i vårt nya vardagsrum. Nypriset var ca 15 000kr Priser: 3-sits: 2000kr 2-sits: 1500kr 1-sits: 1000kr PAKETPRIS: Alla tre för 3500kr Köpare hämtar på plats.
Jag ska flytta och säljer därför min vita soffa med sofföverdrag. Överdraget är i mocka och soffan har lite fläckar på sig, som kan visas ifall ni vill ha bilder på det. Jag köpte överdraget för 600kr och soffan för 500kr så ni kan göra ett riktigt kap här :-) Jag lägger in en bild där soffan har överdraget på sig (lite slarvigt påsatt), vill ni ha bilder utan överdraget kan det ordnas. Priset är prutbart eftersom jag ska flytta och behöver bli av med soffan och överdraget. Är ni intresserade så maila, fler bilder kan fixas.