Quantcast
Till salu inom: ”

mopeder västervik säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fyrhjuling

Västervik
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mopeden ska bort! Mopeden är uttagen 06, har alla kvitton kvar, även orginal kvittot! Den kan fås orginal och/eller trimmad. Det enda trimmet är urdragen plugg och bytt förgasarmunstycke. Alla orginaldelar ingår, finns inga defekter på den, går som en klocka och har aldrig haft problem. Har haft den på servning två gånger! Kan få mer info om vad som är bytt via mail eller telefon! Och mer info om moped och pris.. KAN bli billigare vid snabbt köp!
Nu ska jag sälja min Peugeot Speedfight 2. Den har gått 21207km. Den går riktigt bra. Batteriet har dock gått sönder men har beställt ett nytt. - Nytt batteri - Nya backspeglar - Sidostöd - Nya vikter (variatorn) - Höjningssats Den gör ungefär 80km/h trimmad. Variatorbrickorna följer med för att ta bort trimmet då gör den ungefär 60km/h. Annars går den bra, har aldrig haft några större problem med den. (Inte den på bilden, men det är samma modell och färg) 0768230171
Säljer nu min moped av märket Yamaha! Årsmodellen är som sagt 2008 och jag köpte den på våren 2008. Den har rullat ca 800mil då jag har 3 mil fram och tillbaka från skolan. Dock är det landsvägskörning så det är en jämn körning. Mopeden är som du ser lite stylad med höjningssats och nudebar styre. (originaldelar finns) Finns inte mycket mer att säga, hör av er för mer information ! Telefon hem: 0490-29012 Mobil: 076-8237216 Mvh Alexzander!
Hej, säljer nu mopeden som jag ej behöver! Den går bra och har inte gått långt alls, 270 mil ungefär. Slitet bakhjul men går ett tag till. nytt batteri. OBS: skitig på bild!! Vinröd metallic, lite repor finns. 2200:- men kan gå ner i pris vid snabb och smidig affär! Ring vid intresse efter 16.00 på vardagar, mejla kan du göra när som helst! Kollar varje dag då jag har mejl i telefonen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
säljer nu min älskade moped som hjälpt mig när jag ej haft körkort men nu har jag det så har bytt ramlager och packningar och lager och tätningar och olja har nya lameller till den liggande nu har han stått ett år inom hus så nu tycker jag att nån annan kan få nytta för den än att den ska bara stå vill ha 5500 för den Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.