Quantcast
Till salu inom: ”

mopsar till salu stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi måste tyvärr sälja vår mops som är 6 månader (född 18 maj). Han är en snäll, rumsren och social kille. Vi tycker att det viktigaste är att han hamnar hos en bra familj som har den tid han behöver! Han är: Vaccinerad Avmaskad Chippad Reg. i SKK och Jordbruksverket Och har stamtavla Priset är 10 000kr så om ni är intresserade så ring gärna efter kl. 18:00!
Vi måste nu tyvär hitta ett nytt hem till vår lilla tjej pga förändrade hemförhållanden. Hon är van vid småbarn, större hund och är verkligen en genomgo liten valp. Mamman är renrasig mops och pappa är mops/chihuahua. Vet.besiktigad, avmaskad och chippad. Då vi inte lyckas få upp en bild på blocket så skickas bild via mejl eller så kan ni se bild här http://majbebis08.blogg.se/2012/january/-fjorton-fyrtiotre.html
Världens finaste mopstik på 2,5 år söker ny bostad pågrund av ändrad livssituation. Ester är väldigt lojal och väldigt kelsjuk. Mopsar är generellt väldigt sociala och behöver mycket kärlek. Ester blir väldigt ledsen av att vara ensam och pågrund av nytt arbeta blir det för många timmar utan sällskap för Ester. Hon är inte så glad i barn och skulle trivas bäst hos ett äldre par som tycker om att ta promenader och framförallt har mycket tid. Priset är inte det viktigaste utan att Ester kommer till ett bra hem med mycket kärlek.
Hej! Jag och min sambo bor centralt på Söder i en stor lgh. Och nu vill vi hyra ut ett rum över sommaren, du får ett helt eget rum med säng och skrivbord Tv också om du vill... Wc och kök delar du med oss. Vi är ett par på 28 år som flytta till Stockholm för 7 månader sedan från härliga Skåne. Hyrtiden är mellan 1 Juni till 31 augusti. Vi har en liten Mops som heter Malte så du bör vara ok med hundar=)
Mops tik 9 veckor gammal, jätteglad och go tjej som älskar livet! Vana vid katter och barn. Hon är 99% rumsren, väldigt lättlärd och sammarbetsvillig. Hon är veterinär besiktigad utan anmärkning, vaccinerad, chippad, avmaskad. Vi köp får hon med sig mat som hon är van att äta samt filt som luktar mamma och syskon. Mamman och pappan finns att träffa. Dom är sunda och friska familjehundar med kanontemperament!