Quantcast
Till salu inom: ”

nudebar styre till aerox säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Yamaha aerox

Trollhättan
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

tjenare då va de dax att sälja min yamaha aerox pga av att ja har tröttnat på moppe lite fakta om den nudebar styre Stage6 rör (pluggat) orange styling bakkåpa styling baklampa mm nu till de lite neggativa styrlagret e slut så att den e lite trög att svänga med kåporna e inte dom finaste och förgasarinstälingar måste göras då man gör då man måste ha chocken i Den e helt orginal och bytte röret till ett styling rör då orginalet va rostig säljes i befentligt skick
Hej! Nu ska jag sälja min aerox eftersom jag har tröttnat. Jag har lackt ner mycket tid på den så den ska bli i bästa skick. Setup Gianelli avgasystem Nudebar styre Höjningsats Dragen v ring Ny kolv Nytt backdäk Och allmän styling som kåpor och fram lampor Hör gärna av er om frågor! Kan skickas fler bilder till den som vill! Nås på telefon dygnet runt. Kollar sällan Mailen.
Tjena har en komplett Aerox i delar som jag vill bli av med, massa plast till Aerox och Neos, bakdämpare, org rör, trimrör (vet ej vad det ska sitta på), org styre (aerox & neos), nudebar, komplett motor med 70cc, finns mer saker bara att Smsa,ringa eller maila för mer bilder eller info. Priser från 100-2000kr Det är ju en hel aerox i delar +en massa plast och andra saker bara fråga. Går i skola på vardagar 08:00-15:20 Ju mer saker ni köper ju billigare blir det!
Hej dax att sälja Aeroxen. säljes pga ingen användning för den och åldern har gått ut, fungerar helt perfekt och startar alltid. kåporna är helt ny lackade enligt mina egna önskemål på lackerings verkstad. Lite trimmad med Hebo efektrör, Hebo koppling och vikter, har även nudebar styre på den nu, helt ny, två veckor gammal. Allt kan fås orginal om så önskas, självklart så får ni med alla orginal delar också!
tja säljer nu min fina aerox som jag köpte i somras av en bil/mc verkstad så den var nyservad då o den har bara gått ca 400 mil, det är en eu årsmodell 08 nu sitter det ett nudebar styre med tnt krona på men orginal medföljer och nya variator vikter "4.0 Mycket speciella kåpor ifrån danmark. alldrig varit trimmad förutom variator ringen . höjninssatsen är ställbar o jag kan ta bort den om det önskas självklart är den ren vid försäljning. bud som gäller men inte under 13000 ring eller sms för mer info /Daniel