Till salu inom

"nudebar styre till aerox säljes"

Piteå
Idag

Lynx RS 600 -14 Rullande ch...

9 500 kr
Blocket.se
Butik Sandviken
Idag

Ski-Doo Summit X 850 E-Tec...

187 975 kr
Blocket.se
Arvidsjaur
Idag

Goggleväska Yamaha Viper /...

500 kr
Blocket.se
Örnsköldsvik
Idag

Arctic cat Hardcore M8000

67 900 kr
Blocket.se
Lindesberg
Idag

Specialized s-works allez d...

23 000 kr
Blocket.se
Vellinge
Idag

Aprilia sx50 2018

23 900 kr
Blocket.se
Butik Sandviken
Idag

Ski-Doo Summit X 850 E-Tec...

182 975 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Bird aeris 145

24 000 kr
Blocket.se
Håbo
Idag

HD Night Train

129 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Göteborg

Yamaha aerox 01

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
tjenare då va de dax att sälja min yamaha aerox pga av att ja har tröttnat på moppe lite fakta om den nudebar styre Stage6 rör (pluggat) orange styling bakkåpa styling baklampa mm nu till de lite neggativa styrlagret e slut så att den e lite trög att svänga med kåporna e inte dom finaste och förgasarinstälingar måste göras då man gör då man måste ha chocken i Den e helt orginal och bytte röret till ett styling rör då orginalet va rostig säljes i befentligt skick
6 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kristinehamn

Yamaha aerox 04

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Hej! Nu ska jag sälja min aerox eftersom jag har tröttnat. Jag har lackt ner mycket tid på den så den ska bli i bästa skick. Setup Gianelli avgasystem Nudebar styre Höjningsats Dragen v ring Ny kolv Nytt backdäk Och allmän styling som kåpor och fram lampor Hör gärna av er om frågor! Kan skickas fler bilder till den som vill! Nås på telefon dygnet runt. Kollar sällan Mailen.
9 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Aerox,Neos delar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjena har en komplett Aerox i delar som jag vill bli av med, massa plast till Aerox och Neos, bakdämpare, org rör, trimrör (vet ej vad det ska sitta på), org styre (aerox & neos), nudebar, komplett motor med 70cc, finns mer saker bara att Smsa,ringa eller maila för mer bilder eller info. Priser från 100-2000kr Det är ju en hel aerox i delar +en massa plast och andra saker bara fråga. Går i skola på vardagar 08:00-15:20 Ju mer saker ni köper ju billigare blir det!
10 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kronobergs län

Yamaha Aerox 04, EU moppe

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hej dax att sälja Aeroxen. säljes pga ingen användning för den och åldern har gått ut, fungerar helt perfekt och startar alltid. kåporna är helt ny lackade enligt mina egna önskemål på lackerings verkstad. Lite trimmad med Hebo efektrör, Hebo koppling och vikter, har även nudebar styre på den nu, helt ny, två veckor gammal. Allt kan fås orginal om så önskas, självklart så får ni med alla orginal delar också!
9 995 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Tranås

Yamaha Aerox

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
tja säljer nu min fina aerox som jag köpte i somras av en bil/mc verkstad så den var nyservad då o den har bara gått ca 400 mil, det är en eu årsmodell 08 nu sitter det ett nudebar styre med tnt krona på men orginal medföljer och nya variator vikter "4.0 Mycket speciella kåpor ifrån danmark. alldrig varit trimmad förutom variator ringen . höjninssatsen är ställbar o jag kan ta bort den om det önskas självklart är den ren vid försäljning. bud som gäller men inte under 13000 ring eller sms för mer info /Daniel
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj