Quantcast
Till salu inom: ”

okrossbar spegel till barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Träskrinda

Stockholm
Babygym

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Babygym Rätt start med löstagbar lekbåge. Stadig säker konstruktion. Lämplig ålder 0-9 månander. Kul gym med säkra, pedagogiska och stimulerande leksaker för de minsta. Kan även användas som lekmatta utan båge. Stimulerar alla sinnen: Färger, mönster, ljud och olika material, stimulerar syn, hörsel och känsel. Perfekt träning: Okrossbar spegel och starka färger fångar barnets uppmärksamhet och tränar förmågan att fixera blicken. Den mjuka lekmattan är utformad för både rygg- och magläge. Magläget ger barnet perfekt träning för rygg, nacke och armar. Hämtas Vallentuna, först till kvarn!
en okrossbar spegel av akrylplast, säkra för barn, rekommenderas till barnrum Sätt upp en spegel på vilken plan yta som helst. Enkelt och snyggt: Ta bara bort skyddsfilmen och tryck fast mot underlaget, klart. Perfekt för väggar, skåp och tom tak.
Gåstol/Lekstol: Grå/Turkos Medarna kan öppnas så att den får gungfunktion. Trappskydd. Avtagbart lekbord med ratt och knappar, spelar musik och gör djurljud. Knappt använd, nypris 800. Säljes för 450kr Babysitter: Fisher Price Precious Planet. Vibration som ger barnet lugn, brukar lugna barn som har magknip/kolik. Lekbåge med ljud och ljus. Måste ses! Nypris 1600, säljes för 500:- Lekmatta: Stor fyrkantig lekmatta ca 110x110cm med babygymbågar, en okrossbar spegel, magdyna som ger barnet stöd när det ligger på mage och tränar nacke/rygg. Mattan har prassliga områden som fångar barnets intresse samt två "pip-ställen" som piper när man trycker på dem. Säljes för 400. Babygym: Grönt och lila. (Bågar medföljer givetvis, de fick bara inte plats på bilden) Säljes för 250 kr Äkta fårskinnsfäll: Passar lika bra på sommaren som vintern då den svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Säljes för 250:- Vid köp av flera saker får ni så klart paketpris. Fler bilder kan mejlas vis önskemål. Vänligen ring inte efter 21.00
Spegel för att från bilens förarplats kunna ha uppsikt över barn som sitter bakåtvända i baksätet. Spegeln är okrossbar och fästs på baksätets nackstöd. Den är lite repig, men fullt funktionsduglig.
- Chicco Babysitter - (BILD 1) En mycket smidig och mysig babysitter med flera användningsområden. Man kan justera barnets läge från helt sittande till helt liggande. Det gör att den kan användas både som stol och vagga. Medarna kan justeras både för att stolen ska gunga eller vara sitll. Den har ett spädbarnsinlägg för att man ska kunna använda den från det att barnet är mycket liten. Pris: 200kr - Badbalja med spädbarnsinlägg - (BILD 1) Smidig badbalja med inlägg för att barnet ska kunna ligga tryggt utan att få huvudet under vattnet. Baljan har en hållare för duschmunstycke på sidan och en tömningspropp i botten. Pris: 100kr - Babygym - (BILD2) Babygym med Bamse och hans vänner. För att stimulera och aktivera barnet så finns en skallra, spegel (okrossbar), delar som prasslar och en fågel som piper. Pris: 100kr - Hoppgunga - (BILD 2) En väldigt rolig och uppskattad hoppgunga som hjälper barnet att kunna stå på egna ben. Gungan fästes enkelt med medföljande anordning i en dörrkarm eller i en krok i taket. Pris: 100kr - Bärsjal Mei tai - (BILD 3) Mellanting mellan bärsele och sjal. Barnet kan bäras både på mage och på ryggen, kan användas från nyfödd. Ergonomisk då barnet sitter i sk grodposition. Vadderade axelband och mycket enkel att knyta. Fint skick, instruktioner medföljer. Pris: 300 kr - Bärsjal av märket Moby - (BILD 3) Mysig trikåsjal i bomull. Den kan knytas på en rad olika sätt, både för att bära på mage, rygg och höften. Barnet kan också vändas både mot bäraren och utåt. Kan användas från nyfödd och lång tid framöver. Mycket bekväm att använda och ergonomisk för barnet. Fint skick, instruktionshäfte medföljer. Pris: 100 kr - Bumbo - (BILD 4) Turkos Bumbostol. Väldigt praktisk stol i mjuk plast. Genom den skålformade sitsen och det höga stödet bakom ryggen kan barnet tidigt sitta upp i en ergonomisk ställning för ryggen och höfterna. Något missfärgad (se foto) men det påverkar såklart inte stolens funktion. Pris: 150 kr Billigare om du köper allt.