Till salu inom

"omplacering strävhårig vorsteh säljes"

Burlöv
Igår

Beagle

14 000 kr
Blocket.se
Falun
Igår

Omplacering

1 000 kr
Blocket.se
Grums
2 dagar

Omplacering Kleinspitz hane

5 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Omplacering Fransk Bulldog

14 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
2 dagar

Chihuahua tik omplacering I...

2 500 kr
Blocket.se
Borlänge
2 dagar

Omplacering av en vacker tjej

300 kr
Blocket.se
Norrköping
3 dagar

Omplacering kanin

Blocket.se
Krokom
3 dagar

2 Kastrerade marsvin

300 kr
Blocket.se
Flen
3 dagar

Cockerjack

3 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Piteå

Omplacering hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Måste med sorg i hjärtat omplacera min hund pga ändrade familjeförhållanden. Asta är en supergo blandning mellan Östsibirisk Laika och Strävhårig Vorsteh på 15 mån. Hon älskar att vara ute i skogen och springa men även att mysa med husse och matte. Är van vid katt. Asta vill komma hem till någon som kan ge henne den tid hon behöver vad gäller träning och motion. Gärna till jaktintresserad då båda hennes föräldrar jagar både älg och fågel Är registrerad och självklart över 8 veckor
600 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västernorrlands län

Strävhårig Vorsteh hane behöver nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tyvärr måste vi göra oss av med vår trevliga Vorsteh kille på 6 år. 70 cm hög. Väldigt lite strävhår så han ser mera ut som en korthårig vorsteh. Han är både använd till jakt och till drag. Gillar och vara ute i skog och mark, Väldigt lyhörd och social och snäll att hantera. Älskar att åka bil. Tycker inte om katter och bör komma till ett hem där han är nr. 1 utan konkurrans från andra hundar. Kastrerad våren 2011 innan vi övertog honom. Vaccinerad oktober 2011. Hunden är registerad i SKK. Viktigt att han kommer till ett bra hem där han får vara ute mycket och jobba.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Karlstad

Strävhårig Vorsteh hane

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vi letar efter ett nytt hem åt vår goa kille Zigge som är 2,5 år. Han är utav rasen en strävhårig vorsteh. Det är absolut ingen problem hund. Bor tillsammans med barn idag. Anledningen till att vi valt att låta han flytta är att han behöver aktiveras mer än vad vi hinner med. Passar både som jakthund samt familjehund. Han behöver ha något att arbeta med. Det viktigaste är att han kommer till rätt hem och att vi kan träffa han ibland. Han är vaccinerad, chippad, försäkrad och allt sådant. Skriv en mail och berätta lite om er.
3 000 kr
Blocket.se

Vorsteh 1 år (Strävhårig)

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
pga separation säljer jag min fina Vorsteh tik Svartskimmel strax över 1 år. Hel Tyska linjer, mormor PIA IV VOM DONAUECK. Pappan tysk imp Finn v.d Burg Lohmar. Hon har grund dressyr, men mycket träning kvarstår. Väldigt mycket jakt och skärpa i sig, kommer endast säljas till jägare och till person som vet vad "Strävhårig Tysk" innebär. Hon är inte Reg i SKK, men jag har hennes papper bakåt. Hon är av den "underhålls fria" varianten. Van att vara i hundgård, går ihop med andra hundar. Dock bör hon inte lämnas ensam med "små" hundar. ( Jag har själv två Taxar.)
7 000 kr
Blocket.se

Omplacering aktiva hundar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Våra två killar behöver nya hem. De är aktiva hundar som använts till en del fågeljakt men framför allt varit trevliga familjemedlemmar. Båda är snart tre år, en strävhårig vorsteh och en blandras labrador/ vorsteh. Trivs bra ihop men behöver inte komma till samma hem, de är mycket olika personligheter. För oss är deras nya hem viktigt för oss därför vill vi gärna att ni skriver lite om er i ett mail så tar vi kontakt med er. Berättar också gärna mer om hundarna och varför de behöver flytta i ett svarsmail. Priset diskuterar vi
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj