Quantcast
Till salu inom: ”

hästar till salu norrbotten säljes

Barbie

Norrbottens län
Hö

Norrbottens län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fyrex, valack, 5 år, e. Elding u. Trontindra. Rek. 1.31,2 satt i sista starten (2:a). Finalklar för Bodbäckspolles lopp i Skellefteå med 70 000,00 i första pris. Gjort 32 starter, 1-5-3, startprissumma 77 800,00 varav i år 43 000,00. Är i träning hos Travtränare Jens Eriksson i Skellefteå. Fyrex är helt okomplicerad i träning och under resor, är inriden, helt enkelt en härlig individ. Pris; 50 000,00 exkl. moms. (Ej bytesaffär) Vidare info om hästen, kontakta Jens Eriksson 070-3212822. Övrig info, Sören Blom 070-2651540, ägarrepresentant.
För alla åldrar och alla dicipliner. Tanken bakom ideen är att få träffas och umgås med likasinnade, utbyta erfarenheter och ha trevligt tillsammans. Dessutom få rida i härlig terräng och galopper genom vatten och härliga stränder! En artikel publicerades i Norra Västerbotten den 24/6, från vår första uteritt den 21-23/6. Bilder från den kommer att läggas upp på hemsidan inom de närmaste dagarna. Mer info finner ni på vår hemsida: http://www.njalleskogens.se/ länk till inbjudan: http://www.njalleskogens.se/uteritt.htm
Vi har flertalet halvblodshästar till salu. I prisklass från 60 000:- och uppåt. Hingst född 28/6-11 e Cabachon-Elmshorn-Akteur-MonteCarlo (meriterat möderne som ger både gång o hopp samt lugna trivsamma individer med glimten i ögat). Valack född 2007 e Quite Easy-Elmshorn-Akteur-MonteCarlo. Valack född 2006 e Camiell FlamingoZ-Flush-Carriär-Lansiär. Väluppfostrade och välhanterade, kan ridas ensam som med sällskap, välhoppande och vältaxerande, med både gång o hopp.
Franskstammad varmblodsvalack söker varaktigt hem efter avslutad travkarriär. Mycket snäll och okomplicerad vid hantering och ridning/körning. 170cm hög, fullblodslik herre. Van att gå i flock med olika häst och ponnyraser. Mycket longerad och tömkörd i olika dressyrövningar. Är i mycket bra kondition har gått lopp i sommar. En framåt häst utan att bli het. Fattar galopp på kommando vid longering. Lite NH tränad, mycket fin att leda i grimskaft, trygg i nya miljöer. En häst för dig som vill ha en allround häst att rida och köra. Maila eller ring vid intresse.
Hej! Jag är en tjej på 22 år, som är intresserad av rida och sköta om en häst 1-2 dagar i veckan. Jag är utbildad hästskötare och har gått 3-årig gymnasiutbildning med inriktning hästhållning på Grans Naturbruksskola.(Gick ut -08.) Har även haft egen häst. Nu har jag dock inte haft möjlighet att rida på cirka 1 1/2 år, men är nu sugen att ta upp detta intresse igen. Jag har körkort och tillgångtill bil. Maila gärna om detta verkar intressant, så berättar jag mer. Med vänliga hälsningar Karolina