Quantcast
Till salu inom: ”

kaniner till salu norrbotten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

barnstol

Norrbottens län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Max, en snäll kille på 8 månader letar efter ett permanent hem. Han har ju åtminstone 1 år till kvar att ge, och han vill komma till någon som vill göra det bästa av den tiden & ge honom god mat och mycket uppmärksamhet. Max är handtam & snäll. Inga problem att lyfta eller hålla i honom. Han är normalfärgad korthår. Säljes för symbolisk summa. Är du intresserad och/eller vill veta mer så är det bara att ringa eller mejla.
Thilda söker fortfarande nytt hem pågrund av matte inte har tillräckligt med samma tid som tidigare. Thilda är en blandraskanin mellan dvärgvädur och hermelin. Otroligt snäll i hantering, snäll att klippa klorna på, hon har aldrig haft nån tendens till att vilja bita nån. medföljer i priset: Kaninen såklart, två vattenflaskor, 3 matskålar, en morotshållare, buren, p.s buren är lite större än vad JBV säger att en bur ska vara. Ena sidan av buren är isolerad, klosax, två selen, maten som är kvar + hö:et som är kvar + spånet som är kvar. Ring för mer info och frågor. Endast seriösa gör sig besvär.
Kommer att starta upp en liten uppfödning av den underbara rasen TEDDYDVÄRGVÄDUR. En lugn och genomsnäll ras som passar mkt. bra med barn. Rasen har lång, fluffig och silkeslen päls. Många med winertecken och blåa ögon. Tveka inte, ni kommer inte att ångra erat val av kanin. Första kullen kommer att vara leveransklar ca. April-2012. För mer info gå in på min hemsida: www.sunderbyns-teddykaniner.se Är man under 16 år krävs det en målsman.
Jag ska dra ner på min uppföddning så säljer nu därför Neytiri "nettan" Född: 2011-01-25 Uppfödare: Jag och Aisha Född: 2010-08-24 Uppfödare: Notvikens kaniner Dom säljes gärna tillsammans för ett pris på 300 kr eller var för sig för 150 kr /styck Dom säljes endast till personer över 18 år eller minderårig med målsman. Säljes ej heller ensam om det inte väntar någon kompis hemma. MVH//Angelica Wikström www.athenasmarsvin.cybersite.nu
Måste sälja mina två helt underbara marsvinspojkar Julius och Alvin pga allergier i familjen. De är helt friska och handtama. Det följer med bur, matskålar, vattenflakor, två hus, hörntoa, mysfiltar, klotong och andra hygienartiklar(badbalja, schampoo & tvättservetter) även några galler-bitar att ha ute. Hö och burspån följer också med. Jag vill att de ska komma till ett bra hem med folk om kan ta hand om dem. Det är enklast att få tag i mig via mail då jag går skola på dagarna. Fler, bättre bilder kan skickas via mail.