Allt till salu inom "kaniner till salu norrbotten"

Sortering:
dvärgvädur hona
Luleå
Idag

dvärgvädur hona Visa liknande

700 kr
Blocket.se
Kaniner uthyres
Kiruna
7 dagar

Kaniner uthyres Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Marsvin
Luleå
Igår

Marsvin Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Smulan
Piteå
2 dagar

Smulan

300 kr
Blocket.se
kaniner
Kiruna
6 dagar

kaniner Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Marsvin
Piteå
6 dagar

Marsvin Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Kanin
Piteå
9 dagar

Kanin Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Kaninhane med bur
Piteå
10 dagar

Kaninhane med bur Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
hamsterbur
Luleå
10 dagar

hamsterbur Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Tysk Jättescheck
Piteå
11 dagar

Tysk Jättescheck Visa liknande

700 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Piteå

Guldhamsterhane

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Max, en snäll kille på 8 månader letar efter ett permanent hem. Han har ju åtminstone 1 år till kvar att ge, och han vill komma till någon som vill göra det bästa av den tiden & ge honom god mat och mycket uppmärksamhet. Max är handtam & snäll. Inga problem att lyfta eller hålla i honom. Han är normalfärgad korthår. Säljes för symbolisk summa. Är du intresserad och/eller vill veta mer så är det bara att ringa eller mejla.
50 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Piteå

Kanin söker nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Thilda söker fortfarande nytt hem pågrund av matte inte har tillräckligt med samma tid som tidigare. Thilda är en blandraskanin mellan dvärgvädur och hermelin. Otroligt snäll i hantering, snäll att klippa klorna på, hon har aldrig haft nån tendens till att vilja bita nån. medföljer i priset: Kaninen såklart, två vattenflaskor, 3 matskålar, en morotshållare, buren, p.s buren är lite större än vad JBV säger att en bur ska vara. Ena sidan av buren är isolerad, klosax, två selen, maten som är kvar + hö:et som är kvar + spånet som är kvar. Ring för mer info och frågor. Endast seriösa gör sig besvär.
250 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Luleå

Teddydvärgvädur

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kommer att starta upp en liten uppfödning av den underbara rasen TEDDYDVÄRGVÄDUR. En lugn och genomsnäll ras som passar mkt. bra med barn. Rasen har lång, fluffig och silkeslen päls. Många med winertecken och blåa ögon. Tveka inte, ni kommer inte att ångra erat val av kanin. Första kullen kommer att vara leveransklar ca. April-2012. För mer info gå in på min hemsida: www.sunderbyns-teddykaniner.se Är man under 16 år krävs det en målsman.
0 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Piteå

Två underbar damer

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Jag ska dra ner på min uppföddning så säljer nu därför Neytiri "nettan" Född: 2011-01-25 Uppfödare: Jag och Aisha Född: 2010-08-24 Uppfödare: Notvikens kaniner Dom säljes gärna tillsammans för ett pris på 300 kr eller var för sig för 150 kr /styck Dom säljes endast till personer över 18 år eller minderårig med målsman. Säljes ej heller ensam om det inte väntar någon kompis hemma. MVH//Angelica Wikström www.athenasmarsvin.cybersite.nu
300 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Luleå

Två fina marsvinspojkar, akut

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Måste sälja mina två helt underbara marsvinspojkar Julius och Alvin pga allergier i familjen. De är helt friska och handtama. Det följer med bur, matskålar, vattenflakor, två hus, hörntoa, mysfiltar, klotong och andra hygienartiklar(badbalja, schampoo & tvättservetter) även några galler-bitar att ha ute. Hö och burspån följer också med. Jag vill att de ska komma till ett bra hem med folk om kan ta hand om dem. Det är enklast att få tag i mig via mail då jag går skola på dagarna. Fler, bättre bilder kan skickas via mail.
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj