Quantcast
Till salu inom: ”

orange kattunge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattunge

Östra Göinge
Lampa Ikea

Helsingborg
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Då var det dags att skaffa nya hem åt våra härliga och små krabater, för tyvärr har vi inte möjlighet att behålla dem. - Hur mycket vi än vill, då vi redan har 3 st. katter och 1 hund sedan tidigare. Vi har 2 st. orange hanar samt 2 st. "sköldpaddsfärgade" honor. Alla ungarna är supersociala, hundvana och inte minst rumsrena. Vi ser helst att de får gå ut när de känner för det. Självklart är katterna över 12 veckor gamla. Ring på min mobil!
Tyvärr måste jag nu sälja min kattunge Simon. Han är som de flesta kattungar social, kelig och jättebusig. Därav de få fotona, det är svårt att få tydliga bilder :). Han är ca 7 månader, kastrerad, vaccinerad och id-märkt i örat. Han säljs då min äldre katt inte accepterar honom, men jag tror inte att Simon själv kommer att ha några problem med andra katter, då han ändå har försökt att ty sig till den andra katten. Fler foton kan mailas om så önskas.
Vi har haft turen att få 2 kullar med kattungar med 5 st i varje kull. Vi har nu 2 underbara beiga hanar och en orange hane som är 12 veckor och redo att flytta. Den andra kullen är 10 veckor gamla och vill flytta så snart de är 12 veckor. Det är en svart/vit hona, 2 tigrerade en hane och en hona, en grå m vita tecken hona som är ullig i pälsen. Vi säljer kattungarna för 300 kr/st
Hej! jag skulle vilja sälja fyra underbara kattungar . jag har tre hanar och en hona jag har två orangea hanar . kattungarna är rumsrena . ni får vaccinera kattungarna själv. 1. Första bilden är på en svartvit hane . han är mycket busig. 2. Andra bilden är på en orange hane . båda dom orangea hanarna är busiga . 3. Tredje bilden är på en långhårig, svart hona . hon är mycket busig och kelig .
Nu ska mina tre, fina kattungar bort då de har åldern inne! Det är två hanar, den svart-gråa och den orangea, och sedan en liten hona, den sköldpaddsfärgade. Honan har ett missbildat framben men hon har inte ont och hon tar sig fram lika bra som de andra! De är avmaskade, rumsrena och uppvuxna inomhus men har varit ute en hel del de senaste veckorna. De bor för nuvarande i Brodalen! Ring eller smsa mig, Lisa, för mer information!