Till salu inom

"orange kattunge säljes"

Huddinge
Idag

Garmin Fēnix 6 Sapphire 47 mm

5 000 kr
Blocket.se
Rättvik
Idag

Kattungar Pojkar Leveransklara

5 500 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Golfpride Golfgrepp Midsize

65 kr
Blocket.se
Leksand
Igår

3 Fantastiska lurvbollar

7 000 kr
Blocket.se
Motala
2 dagar

Underbara kattungar

4 000 kr
Blocket.se
Munkedal
Idag

Dodge Ram Grejer Helt Nya d...

3 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Västerås

Jättesöta kattungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Då var det dags att skaffa nya hem åt våra härliga och små krabater, för tyvärr har vi inte möjlighet att behålla dem. - Hur mycket vi än vill, då vi redan har 3 st. katter och 1 hund sedan tidigare. Vi har 2 st. orange hanar samt 2 st. "sköldpaddsfärgade" honor. Alla ungarna är supersociala, hundvana och inte minst rumsrena. Vi ser helst att de får gå ut när de känner för det. Självklart är katterna över 12 veckor gamla. Ring på min mobil!
250 kr
Blocket.se
Katt  ·  Skövde

Orange katthane, 7 månader

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Tyvärr måste jag nu sälja min kattunge Simon. Han är som de flesta kattungar social, kelig och jättebusig. Därav de få fotona, det är svårt att få tydliga bilder :). Han är ca 7 månader, kastrerad, vaccinerad och id-märkt i örat. Han säljs då min äldre katt inte accepterar honom, men jag tror inte att Simon själv kommer att ha några problem med andra katter, då han ändå har försökt att ty sig till den andra katten. Fler foton kan mailas om så önskas.
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Tumba

Helt underbara kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi har haft turen att få 2 kullar med kattungar med 5 st i varje kull. Vi har nu 2 underbara beiga hanar och en orange hane som är 12 veckor och redo att flytta. Den andra kullen är 10 veckor gamla och vill flytta så snart de är 12 veckor. Det är en svart/vit hona, 2 tigrerade en hane och en hona, en grå m vita tecken hona som är ullig i pälsen. Vi säljer kattungarna för 300 kr/st
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Åstorp

Kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! jag skulle vilja sälja fyra underbara kattungar . jag har tre hanar och en hona jag har två orangea hanar . kattungarna är rumsrena . ni får vaccinera kattungarna själv. 1. Första bilden är på en svartvit hane . han är mycket busig. 2. Andra bilden är på en orange hane . båda dom orangea hanarna är busiga . 3. Tredje bilden är på en långhårig, svart hona . hon är mycket busig och kelig .
200 kr
Blocket.se
Katt  ·  Göteborg

Tre fina kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Nu ska mina tre, fina kattungar bort då de har åldern inne! Det är två hanar, den svart-gråa och den orangea, och sedan en liten hona, den sköldpaddsfärgade. Honan har ett missbildat framben men hon har inte ont och hon tar sig fram lika bra som de andra! De är avmaskade, rumsrena och uppvuxna inomhus men har varit ute en hel del de senaste veckorna. De bor för nuvarande i Brodalen! Ring eller smsa mig, Lisa, för mer information!
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj