Quantcast
Till salu inom: ”

araucana höns säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags för våra sociala och älskade tuppar och hönor att få flytta hemifrån. Dom är födda ca 28 Juni 2012. Kycklingarna är en blandning mellan Araucana och Brahma. Kycklingarna är utav olika färger och är väldigt snygga att titta på . Dom är oerhört sociala och prat glada. 150kr/st Ring eller skicka mail för vidare kontakt. Skulle vi inte svara så lämna ett meddelande så ringer vi upp!
Har nu könssorterade höns till salu av rasen Brun Dvärg-Leghorn,mycket fina djur.Har börjat att värpa.Värper troget och bra.Kläckta i somras. Finns även två mycket fina Araucana tuppar också kläckta i somras. En är blå till färgen och den andra är lite ljusare brun,beige.Väldigt fina tuppar till avel eller sällskap.har även kaniner till salu bla en Hermelin hona mycket tam och tillgiven 150kr. Finns även en del andra kaniner till salu samt diverse burar. SVARAR INTE PÅ MEJL ELLER SMS! Svarar säkrast kl,8:00-20:00//MVH.
Hej Jag säljer nu av några av djuren i hönshuset. Följande djur finns att köpa. Araucana Kycklingar födda: (19/5) 75 kr + 10 kr / levnadsvecka. Ej köns sorterade. (26/5) 55 kr +10 kr/ levnadsvecka. Ej köns sorterade. Ungdjur födda februari, mars och april: 150 kr / höna 50 kr / tupp. --------------------------------------------------- Två st sussex ungtuppar 50 kr. --------------------------------------------------- Stor gul orpington höns 3-4 st 200 kr/st. // Adam
Dax att sälja av lite djur.. Fina Åsenfår med M3 status.. Har väldigt fina och snälla baggar och tackor som är vana med barn och andra djur, pris enligt överenskommelse.. Har även en massa höns till salu.. Brahama , Dvärgsilkeshönor, araucana, och även en del blandraser. pris mellan 100-150 kr. ring för mer info Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.