Allt till salu inom "araucana höns"

Sortering:
Östersund
1 månader

Hönsflock Silkeshönor och A...

500 kr
Blocket.se
Hallsberg
5 dagar

höns

800 kr
Blocket.se
Åmål
8 dagar

Blå Påfåglar

500 kr
Blocket.se
Örebro
11 dagar

Värmelampa höns

150 kr
Blocket.se
Ludvika
14 dagar

Höns dvärgkochin + kycklingar

250 kr
Blocket.se
Sundsvall
17 dagar

Höns sabelpoot dvärg

1 500 kr
Blocket.se
Sala
17 dagar

Kalkonpar säljes

1 000 kr
Blocket.se
17 dagar

Svensk Majs 20 kg säck

160 kr
Blocket.se
17 dagar

Värphöns

1 400 kr
Blocket.se
Vaggeryd
12 dagar

Shiloh schäfer

9 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Simrishamn

Hönor och kycklingar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Sista chansen att köpa årets kycklingar som nu är könsbestämda. Mestadels Maraner men även en hel del blandraser med Araucana och Blomme, även andra blandraser och grönvärpare. Maila för besök, först till kvarn får köpa. Går inte att tinga några höns för att hämta en annan dag utan kom hit och bestäm och åk hem med djuren direkt. 175 kr/st för hönor som börjar värpa i år. 100 kr/st för kycklingar avvanda från värmelampa, troligtvis hönor. 50 kr/st för tupparna. Inga vuxna hönor till salu och inga avelsägg!!!
50 kr
Blocket.se

Vackra höns och tuppar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Nu är det dags för våra sociala och älskade tuppar och hönor att få flytta hemifrån. Dom är födda ca 28 Juni 2012. Kycklingarna är en blandning mellan Araucana och Brahma. Kycklingarna är utav olika färger och är väldigt snygga att titta på . Dom är oerhört sociala och prat glada. 150kr/st Ring eller skicka mail för vidare kontakt. Skulle vi inte svara så lämna ett meddelande så ringer vi upp!
150 kr
Blocket.se

Hönor Dvärgleghorn bruna tuppar Araucana

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har nu könssorterade höns till salu av rasen Brun Dvärg-Leghorn,mycket fina djur.Har börjat att värpa.Värper troget och bra.Kläckta i somras. Finns även två mycket fina Araucana tuppar också kläckta i somras. En är blå till färgen och den andra är lite ljusare brun,beige.Väldigt fina tuppar till avel eller sällskap.har även kaniner till salu bla en Hermelin hona mycket tam och tillgiven 150kr. Finns även en del andra kaniner till salu samt diverse burar. SVARAR INTE PÅ MEJL ELLER SMS! Svarar säkrast kl,8:00-20:00//MVH.
200 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Olofström

Araucana höns och kycklingar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hej Jag säljer nu av några av djuren i hönshuset. Följande djur finns att köpa. Araucana Kycklingar födda: (19/5) 75 kr + 10 kr / levnadsvecka. Ej köns sorterade. (26/5) 55 kr +10 kr/ levnadsvecka. Ej köns sorterade. Ungdjur födda februari, mars och april: 150 kr / höna 50 kr / tupp. --------------------------------------------------- Två st sussex ungtuppar 50 kr. --------------------------------------------------- Stor gul orpington höns 3-4 st 200 kr/st. // Adam
50 kr
Blocket.se
Lantbruksdjur  ·  Rättvik

Åsenfår & Höns

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Dax att sälja av lite djur.. Fina Åsenfår med M3 status.. Har väldigt fina och snälla baggar och tackor som är vana med barn och andra djur, pris enligt överenskommelse.. Har även en massa höns till salu.. Brahama , Dvärgsilkeshönor, araucana, och även en del blandraser. pris mellan 100-150 kr. ring för mer info Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj