Quantcast
Till salu inom: ”

pelican kanot säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kanot/Kajak

Högsby
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pelican tillverkade världens första kanot I plast redan 1971. Materialet är det egenutvecklade Ram-X, en HDPE (high density polyethylen) i flera lager och tillverkningen sker genom pressning. All utveckling och tillverkning sker i Montreal i Kanada under etiska och miljövänliga förhållanden. 50% av materialet består av återvunnen HDPE. Freedom 100 DLX är konstuerad för extrem stabilitet och bekvämlighet. Stoppning vid knän, stoppat justerbart säte (ryggstöd), justerbara fotstöd. Ett vattentätt skott med en stor vattentät lucka med snabblås. Stor sittbrunn lätt att komma i och ur. Vikt endast 19,5 kg, längd 305 cm, bredd 76 cm. Priset är för kajaken 5 900 kr inklusive moms. Esker Outfitters AB är generalagenter och säljer direkt till slutkund. Därav det låga priset. Vi skickar över hela Sverige från vårt lager i Småland. Läs mer på www.esker.se
Pelikans Aluminium Kanot åror har ett hållbart polypropen blad och bekväm T-grepp. Det droppformade bladet och den lätta vikten gör att dessa paddlar funkar för de längre turerna. • Lätt aluminium skaft • Polypropylen blad och T-grepp • Droppformat paddelblad • Modell PS0134-1 • Längd 143 cm • Vikt 0.7 kg Ordinarie pris: 595:- Nu 250:- st. Fraktkostnad tillkommer. OBS! Begränsat antal!!
Pelican kanot. Väldigt tåligt material. Typen används ofta som uthyrningskanot. Mycket stabil. Tre bra säten. Så det är lätt att ta med barn och paddla hela familjen. Medföljer 2 vuxenflytvästar. Barnflytväst kan ingå om ni vill. Vagn. Två paddlar. Kanoten är endast använd ett fåtal gånger och är i mycket fint skick. Inköpt för ett par år sedan. Vi vill sälja den på grund av att vi inte använder den för vi har flera kajaker. Den seriösa får gärna komma och provpaddla. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pelican kanoter i HDPE (högdensitetspolyeten) till salu, model Pelican 15.5 och Touring. Pris 3 750 - 5 625
Kanot (Kanadensare), Colorado/Pelican. Knappt använd, nyligen inköpt. 472 cm lång, 94 cm bred.