Quantcast
Till salu inom: ”

perserkatter till salu säljes

Perserkatter

Jönköping
F
F
F

Tidigare annonser till salu

jag har en blåsköldpadd-vit perserhona som ska pensioneras och inte användas i aveln längre. Därför önskar jag omplacera henne till ett hem där hon kan bli ensamkatt och få all den uppmärksamhet hon så väl behöver, istället för att konkurrera med ett gäng andra perserkatter om min gunst. Hon är en snäll tjej, fyller 4 år i sommar och är självklart fullvaccinerad, registrerad och har varit försäkrad sedan hon var bebis, hon är också PKD-frtitestad. Vid försäljningen är hon kastrerad och besiktad. Vid frågor ring mig gärna på tlf 0220-35516 /070-7896717
Jag söker fodervärd till mina två perserhonor. Ev en hona och en hane. Jag vill att dom ska få flytta tillsammans och det får inte finnas andra fertila hanar i hemmet. Du bör helst bo i Sandviken med omnejd, ej längre än 5 mil från Sandviken. Katterna får INTE vistas ute och kontrakt kommer att skrivas. Hör av dig för att veta mer om vad som gäller för att få vara fodervärd till mina prinsessor. Men bara du som är seriöst intresserad.
Mina 2-åriga perserkatter behöver ett nytt hem snarast, då jag inte längre har den tid som behövs för dem. Jag är noga med att de kommer till samma ställe, då de trivs så bra i varandras sällskap. Grodan är lycklig så länge han har ett sugrör att busa med, Björne är mer mysig av sig och behöver mycket kärlek. På köpet får du 1 transportbur, 2 små klösbrädor, leksaker, borstar, kardor och kammar, balsamspray och kattsäng. Maila och berätta om dig själv, eller om du har några frågor!
Pga allergi i familjen måste jag nu tyvärr sälja min underbara perserkatt. Rufus är 2 år, SVERAK-registrerad, chippad och vaccinerad. Han fäller inte särskilt mycket, men behöver ändå bli borstad dagligen för att inte bli tovig. Han tycker mycket om att bli borstad och är mycket social och snäll mot allt och alla. Hos oss går han ute på dagarna, men han kan säkert vänja om sig och bli inomhuskatt om han har sällskap inne. Han var inomhuskatt till ca 1 års ålder. Säljes med sin älskade borste, halsband, kattlåda och kattbur.
Måste tyvärr hitta ett nytt hem till våra älskade katter pga tidsbrist. Ser helst att katterna kommer till samma hem eftersom de är syskon och har bott tillsammans sen de föddes. De är en korsning mellan perserkatt och norskskogskatt. De är 1,5 år gamla, mycket sociala och väldigt keliga. I priset ingår även ett klösträd som inhandlades för ett år sen för 1200 kr och en transportbur. Pris: 500 kronor