Quantcast
Till salu inom: ”

piano jahn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Piano malmsjö

Norrtälje
Piano

Linköping
Dragspel

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Observera att transport och inbärning över hela Storstockholmsregionen och Uppsala utförd av erfarna pianoflyttare ingår i priset. Svensktillverkat kvalitetspiano av Jahn med Rennermekanik. Pianot har 88 tangenter och är nystämd till 440 hz. Mekaniken är genomgången och justerad och är i absolut toppskick. Klar och stark klang. Vi ger ett års garanti på att stämnaglar håller för stämning. Ring eller maila för mer info! Besök gärna vår hemsida, www.pianorgel.se Mått Höjd: 105 cm Längd: 146 cm Djup: 52 cm
Nätt piano av märket Jahns. Klingar fint så länge man spelar rätt. Blir ditt mot avhämtning. ________________________ Möblerna går endast att hämta i helgen. Och jag kommer vara på plats mellan 10.00-14.00 både lördag och söndag. Ring för vägbeskrivning eller om du vill paxa någonting. Annars är det först till kvarn som gäller. Jag tar bara emot kontanter. Adina 0736496599 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer nu vårt piano som inte längre kommer till användning hos oss. Märket på pianot är "JAHN" och är från mitten av 70-talet men är väldigt välbehållet. Alla tangenter är fina och fullt fungerande. Till pianot följer även en pianopall med förvaring för noter. Stolsdynan är klädd med beigt manchestertyg med någon enstaka fläck som knappt syns. Det finns få små repor på vänster kortsida på pianot (se bild) och det behöver möjligtvis stämmas. Kontakta mig via mitt mobilnummer.
JAHN kvalitetspiano 1.26m brett och 1.00m högt. Svart. Ett litet piano med stor klang. Nyrenoverat och lackerat av pianoverkstad. RENNER-mekanik (världens bästa pianomekanik) Mycket fint ljud. Garanti: 1 år. Transport kan ordnas i Sverige, Norge o Danmark.
Piano av märket Jahn. Höjd 117 cm. Tillverkad i Älgå i Värmland på 60-70-talet, det är i mycket bra skick. Säljes p.g.a. flytt till mindre lägenhet. Hämtning arrangeras och bekostas av mottagaren.