Quantcast
Till salu inom: ”

piano rönisch säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Piano malmsjö

Norrtälje
Piano

Linköping
Dragspel

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svart blank flygel av märke Rönisch säljes. Vi använder flygeln för en reklamfilmsinspelning, därav det extremt låga priset. Köparen ombesörjer frakten. Märke: Rönisch. Längd: 180cm. Svart, raka ben. Info från pianoförsäljaren: Den har relativt nya stämskruvar och nya strängar. Den fungerar bra att spela på men är inte perfekt stämd. Den är komplett och hel men behöver en genomgång/justering/stämning för att fungera perfekt. Referens lämnas naturligtvis. http://pianos.de/de/mitglieder/index.php?id=35 OBS! Flygeln vi kommer använda är väldigt lik den på bilden, men ej exakt likadan. Priset går att diskutera.
Självspelande piano av högsta kvalité. Pianot fungerar men behöver lite justering. Det är 65 noters samt att det medföljer 25 rullar men fler kan ordnas. Detta piano går även att spela naturligt med en mycket fin klang och med en djup ton. Full piano 88 tangenters. Priset i annonsen är mitt lägsta och sista då dessa pianon är i stort sätt borta ifrån marknaden i större delen av världen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Piano av märket Rönisch. Fint skick. Behöver stämmas. Höjd: 107 från golvet Djup: 52 cm Bredd: 143 cm Priset kan diskuteras. Fler bilder kan skickas om så önskas. Välkommen att ringa eller maila om du har frågor. Kom gärna och titta/hämta i Viksjö, Järfälla. Dag- eller kvällstid. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Underbart vackert gammalt piano som följt mig sedan jag var liten. Gräddvitt, men ursprungsfärgen svart. Enligt pianostämmare är det ett mycket fint piano, som efter stämning kan låta som den finaste flygel. Det finns en märkning med ett nummer på baksidan. Pianot fungerar att spela på, men några tangenter låter inte rätt. Vackra ljusstakar, fina inristningar och vackra bärhandtag på sidorna gör pianot speciellt. Priset är 1000 kronor. Transporten, som bör göras av flyttfirma eftersom det är extremt tungt, står ni själva för.
Säljes enbart på grund av platsbrist. Det är ett mycket vackert piano med bl a kandelabrar och fina sidohandtag. Vitmålat men ursprungligen svart. Väldigt fin klang. Märket på pianot är Rönisch och har serienummer 20952. Pianot är från 1800-talet och verkar först ha köpts från J. Ludvig Ohlssons pianomagasin som låg på Regeringsgatan 16 i Stockholm. Priset, inklusive pall, är 3000 kronor. Transporten, som bör göras av flyttfirma eftersom det är extremt tungt, står ni själva för. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.