Quantcast
Till salu inom

"dvärgpinscher valpar säljes"

Upplands-Väsby
Idag

Labrador valpar

25 000 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Mjölby

Dvärgpinscher valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Vi är ngr syskon kvar som fortfarande är otingade! Vi är av rasen dvärgpinscher och har alltså hur mycket energi som helst så vill du köpa en av oss måste du vara väldigt påläst om rasen,hundvan och veta vad det innebär att ha en dvärgpinscher.Vi är stora hundar i liten förpackning. När vi flyttar är vi avmaskade,vaccinerade,chipmärkta och vetrinärbesiktade. Vi har växt upp på en gård och är vana med allehanda konstiga djur och även barn. Vi är vana att få vara ute och springa mycket vilket vi även behöver få göra i framtiden! Maila matte och berätta om dig/er! vid tingning läggs 1000:- vid hämtning 4500:- vi kan flytta om ungefär 2 veckor!
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Högsby

Dvärgpincher valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Dvärgpincher valpar är nu 11 veckor dom är avmaskade. 1st Svart hane 5000Kr 2st Bruna hanar 4000kr Lite rolig info om hur rasen är: Dvärgpinschern är en glad och aktiv hund som gärna vill vara i centrum. Den är plikttrogen sin familj och kan varna när det kommer främmande. Dvärgpinschern är också hund som vill vara i sin ägares närhet.Har mycket gott självförtroende.Älskar allt ifrån att spåra i skogen till att ligga under täcket och mysa. Ring på 076-1138276
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Krokom

Dvärgpinscher valpar, väntas v. 30

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
e. Evinas Unique Theneican, Svart (bild2) Fulltandad korrekt bett ÖGON UA PATELLA UA u. Schezzheim´s Konfetti, Röd (bild3) Fulltandad korrekt bett ÖGON UA (26/3-2011) PATELLA UA Dvärgpinscher är en stor hund i litet format passar bra till agility, lydnad, viltspår mm Söker du en aktiv liten kamrat som du kan erbjuda en stimulerande vardag Då är du välkommen att boka en valp i denna lovande kombination www.kennelxelanc.se "Kvalitét framför Kvantitet..."
12 500 kr
Blocket.se
Djur  ·  Jönköping

Dvärgpinscher valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Dvärgpinscher valparSvart röda dvärgpinschervalpar födda den 20 april2 underbara hanar kvar i en kull på 7.Valparna är leveransklara den 16 juni.Föräldrarna är ögonlysta och patella undersökta utan anmärkning.De är båda utställda och har känd mental status.e.Camalis Use To Itu. Brizby-BisousDetta medföljer valpen vid leverans:- SKK´s köpeavtal- SKK´s registreringsbevis- Veterinärbesiktningsintyg, max 1 vecka gammalt- Valppärm med alla viktiga papper- CD med bilder på valparna och deras föräldrar- Valpfoder (Royal Canin’s valppaket)- Filt med doft av tiken och de andra valparna- Leksak-1 års medlemsskap i dvärgpinscherklubbenVid leverans är valpen:- Veterinärbesiktigad- ID märkt med chip- Avmaskad 3 ggr- Vaccinerad- Valpkullsförsäkrad mot dolda fel i 3 år.Bilder på valparna och föräldrarna finns på vår hemsida: www.tinniwinnies.seFör mer info ring:Elisabeth. Mobil:070-4754951 el 076-1619149Hemsida: www.tinniwinnies.se
11 000 kr
Fyndtorget.se
Hund  ·  Jämtlands län

Dvärgpinscher valpar väntas v. 30

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 år
e. Evinas Unique Theneican (Svart) Fulltandad korrekt bett ÖGON UA PATELLA UA u. Schezzheim´s Konfetti (Röd) Fulltandad korrekt bett ÖGON UA (26/3-2011) PATELLA UA Dvärgpinscher är en stor hund i litet format passar bra till agility, lydnad, viltspår mm Söker du en aktiv liten kamrat som du kan erbjuda en stimulerande vardag Då är du välkommen att boka en valp i denna lovande kombination 0640-30543 www.kennelxelanc.se "Kvalité framför kvantitet..."
12 500 kr
Dagensannonser.se