Quantcast
Till salu inom: ”

plast häst säljes

Skackel

Grums

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Balar i viktklass 170-180 kg. Detta är perfekt för 2-3 hästar då balen är slut precis när den börjar bli dålig i kvaliteten (7-10 dagar) Plastade med 10 lager plast för bra styrka. Timotejgräs av mycket god kvalitet. Allt ska säljas då hästarna nu är borta. Knappt 100 balar kvar från början och så länge annonsen är kvar finns det hö kvar. 300 kr / st (inkl moms) men om många eller alla köps kan vi givetvis göra något på priset.
Rymlig, funktionell och säker släp. Hel och fin boogi vagn. Stor sadelkammare med sadel- och tränshängare samt belysning. inne i släpet finns även ett pack utrymme som är lätt att använda med plast duk som vår att fälla ner så detta inte stör hästen! den har en snabb och smidig bomutlösning fram med praktisk placerad kinneviksspak från utsidan, som är enkel att återställa för både din och hästens säkerhet. Bakrampen är lätt att öppna och stänga. Optimerade gasfjädrar gör att rampen är lätt att hantera i alla situationer. endast svar via Telefon!
Pga av sjuk häst och vet kostnader måste nu hojen bort. Styrlager behöver bytas,har grejer till de som ingår i köpet,finns även en nästan komplett packningssats och packboxar som oxå ingår + ett nytt filter, grön extra plast,komplett nytt kopplingshandtag finns. Kolven är bytt och har kanske gått 5h,framgafflarna renoverades i höstas och det har inte blivit mycke kört sen dess. Bromskivor bak funkar men behöver bytas,sätta på nya däck är att rekomendera. Är lite småpyssel men fungerar fint och startar lätt. Vid intresse släng iväg ett mail eller sms.
Delia western sadel - Märke : Människa och Djur Sadelen har sits i sort läder . Handgjord . 16 " i sitsen ( 40cm ) Full quarter bom ( 21 cm mellan Chonshos ) Mjukt läder som är 100% äkta . Prisverd sadel . Passar Stora hästar , breda . Bakgjörd medföljar. Packas i Bubbel plast och packas i stor well låda . Fri frakt
OBS! Priset gäller endast till sönd. 25/11 En bil som går fram överallt. Behöver inte oroa sig för snödrivor på vintern. 4WD med lågväxel. Grönmetallic ACC Avtagbar dragkrok Allroud däck En av få bilar som du får dra 1510kg med B-körkort. Bra om man har två hästar. Skattad och besiktad till juni 2013. Fint skick invändigt. Utvändigt lite skrapat på vä. framskärm som är i plast, övermålningsbar. Hantag till bakluckan bör bytas. Extra lysen och mosebar 18660 mil