Quantcast
Till salu inom: ”

polaroidkamera blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu min nya polaroidkamera, inköpt i december 2012 och använd en gång. Nytt minneskort på 32 GB med HD filmläge/bildläge värt 350 kr samt polaroid kort medföljer. Nypris allt som allt ca. 3.000 kr säljer mitt för 2.000 eller högstbjudande. Finns att hämta på södermalm eller skickas mot fraktkostnad. http://www.coolstuff.se/Polaroid-Z340 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en sparsamt använd polaroidkamera typ Polaroid Impulse AF med aoutofocus system. Har ingen film till den men den som är intresserad har säkert och kan testköra den. Det står film Polaroid 600 Plus innanför luckan. Säljes för 450:- eller seriöst bud. Det är 100 lappar vi pratar om så var seriös, annars kan den få gå på loppis och för den som har intresset är detta en billig peng. Slå en signal, kollar sällan mailen. Ring 0734-274830
Säljer mitt impulsköp som jag inte kommer ha användning för efter lite eftertanke.. alltså oanvänd polaroidkamera från Fujifilm, lätt och extrem enkel att förstå sig på. Den har olika ljusinställningar bara beroende på vilket ljus det är när du tar bilden. Det är bara kameran, fotopapper får man köpa separat, finns att beställa på internet eller köpa på t.ex. Urban Outfitters. maila gärna om du har någon fundering!
Polaroidkamera i bra skick. nostalgi?. Mobil.073 -9986425. svarar ej på mejl.
Polaroid Impulse AF, mycket bra polaroidkamera i nästan nyskick, använd endast några gånger. Fungerar perfekt. För polaroid 600 plus-film. Autofokus, blixt, självutlösare. Levereras i originalkartong med svensk bruksanvisning. Endast mejlsvar p.g.a. arbete i butikskassa.