Quantcast
Till salu inom: ”

polis siren säljes

Det brinner!
F
Kronobergs län

Tidigare annonser till salu

en Jawa 30 moped från-97 startar och går kanon säljes för 3400kr.. en Kymco fever från -05 som är svart matt lackad,nytt bakdäck, inkopplad polis siren med 6st olika ljud,neon ljus under som lyser i 5 olika färger,snyggt på kvällen..ända lilla felet är att den läcker i toppen så den behövs bytas men funkar perfekt att köra ändå,men finns begagnad för 100kr..pris 3500kr bytesförslag kan tagas,mejla vad du har,intresserad av det mesta som förgyller livet... Fler bilder finns vid intresse..
Hej, jag håller på med ett roligt projekt, och det är en polisgocart jag bygger på. Jag har monterat blixtljus och siren. Det jag nu saknar för projektet är någon form av manöverpanel att styra blåljus och siren med. Det spelar ingen rol om det är från en ambulans eller polisbil. Skulle bli jätte glad om det fanns någon vänlig själ som har en till salu och kan tänkas sälja den till mig. Skicka ett mejl om ni har något till salu, gärna en bild också. Mvh
Polis El bil Fungerar kanon har sirener samt blinkande lampor i bak. Bra skick 900kr Fe El bil Fungerar kanon. Bra skick 900kr Barnen har blivit för stor för dem, hoppas att de hittar ett hem där de blir lika uppskattade som det har vart här. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pocket i nyskick. Ordupplagen 2010. - Poliserna och brottslingarna i Hollywoods polisdistrikt är som alltid kärleksfullt beskrivna. Nytt är de kvinnliga detektiverna tar mer plats än i hans tidigare böcker. Alla som älskar tv-serien The Wire kommer att se likheterna med Wambaughs berättarteknik och beskrivningen av god cop/bad cop och ärlig skurk/svinskurk-stilen. Blänket från den våta asfalten, glimmande neon i den svarta Hollywoodnatten, på avstånd hörs sirener som närmar sig. Nu ser du blåljuset komma och som läsare är du redan fast.
Pocket i nära nyskick. Ordupplagen 2010. - Poliserna och brottslingarna i Hollywoods polisdistrikt är som alltid kärleksfullt beskrivna. Nytt är de kvinnliga detektiverna tar mer plats än i hans tidigare böcker. Alla som älskar tv-serien The Wire kommer att se likheterna med Wambaughs berättarteknik och beskrivningen av god cop/bad cop och ärlig skurk/svinskurk-stilen. Blänket från den våta asfalten, glimmande neon i den svarta Hollywoodnatten, på avstånd hörs sirener som närmar sig. Nu ser du blåljuset komma och som läsare är du redan fast.