Till salu inom

"polis siren säljes"

Butik Örebro
Igår

Linder Sportsman 445 Basic

58 900 kr
Blocket.se
Butik Örebro
Igår

Linder Fishing 410 VÅRKAMPANJ

27 900 kr
Blocket.se
Butik Örebro
Igår

Linder Sportsman 400 & Toha...

51 900 kr
Blocket.se
Butik Örebro
Igår

Linder Sportsman 355

30 900 kr
Blocket.se
Butik Örebro
Igår

Linder Fishing 440 -2021 KA...

33 900 kr
Blocket.se
Sundsvall
9 dagar

BMW K1100 lt polis

55 000 kr
Blocket.se
Butik Kronobergs län
12 år

Det brinner!

Hyrahyra.se
Askersund
Idag

Oldsmobile dynamic 88-64

74 500 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Saab 9-5 Nybesiktad

17 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

2 st 30 mopeder en Jawa tws en Kymco fever

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
en Jawa 30 moped från-97 startar och går kanon säljes för 3400kr.. en Kymco fever från -05 som är svart matt lackad,nytt bakdäck, inkopplad polis siren med 6st olika ljud,neon ljus under som lyser i 5 olika färger,snyggt på kvällen..ända lilla felet är att den läcker i toppen så den behövs bytas men funkar perfekt att köra ändå,men finns begagnad för 100kr..pris 3500kr bytesförslag kan tagas,mejla vad du har,intresserad av det mesta som förgyller livet... Fler bilder finns vid intresse..
3 400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Manöverpanel ambulans/polis

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, jag håller på med ett roligt projekt, och det är en polisgocart jag bygger på. Jag har monterat blixtljus och siren. Det jag nu saknar för projektet är någon form av manöverpanel att styra blåljus och siren med. Det spelar ingen rol om det är från en ambulans eller polisbil. Skulle bli jätte glad om det fanns någon vänlig själ som har en till salu och kan tänkas sälja den till mig. Skicka ett mejl om ni har något till salu, gärna en bild också. Mvh
0 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Gotlands län

2 st El bilar barn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Polis El bil Fungerar kanon har sirener samt blinkande lampor i bak. Bra skick 900kr Fe El bil Fungerar kanon. Bra skick 900kr Barnen har blivit för stor för dem, hoppas att de hittar ett hem där de blir lika uppskattade som det har vart här. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
900 kr
Blocket.se

Hollywood station

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Pocket i nyskick. Ordupplagen 2010. - Poliserna och brottslingarna i Hollywoods polisdistrikt är som alltid kärleksfullt beskrivna. Nytt är de kvinnliga detektiverna tar mer plats än i hans tidigare böcker. Alla som älskar tv-serien The Wire kommer att se likheterna med Wambaughs berättarteknik och beskrivningen av god cop/bad cop och ärlig skurk/svinskurk-stilen. Blänket från den våta asfalten, glimmande neon i den svarta Hollywoodnatten, på avstånd hörs sirener som närmar sig. Nu ser du blåljuset komma och som läsare är du redan fast.
20 kr
Bokbörsen.se

Hollywood station

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Pocket i nära nyskick. Ordupplagen 2010. - Poliserna och brottslingarna i Hollywoods polisdistrikt är som alltid kärleksfullt beskrivna. Nytt är de kvinnliga detektiverna tar mer plats än i hans tidigare böcker. Alla som älskar tv-serien The Wire kommer att se likheterna med Wambaughs berättarteknik och beskrivningen av god cop/bad cop och ärlig skurk/svinskurk-stilen. Blänket från den våta asfalten, glimmande neon i den svarta Hollywoodnatten, på avstånd hörs sirener som närmar sig. Nu ser du blåljuset komma och som läsare är du redan fast.
15 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj