Quantcast
Till salu inom: ”

puggle valp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

www.sagolandet.seDen lilla valpen lekte med en fågel men har nu kommit vilse. Ledsen och ensam behöver han hjälp att hitta hem till sin mamma och bondgården där han bor. Bondgården ligger på andra sidan skogen, det är svårt att hitta dit och det finns en del hinder på vägen. Vem kan hjälpa valpen att hitta hem? Djuren runt omkring hjälper säkert gärna till! Boken är på 24 sidor med färgglada illustrationer och hård pärm. Barnets namn, ålder, stad, vänner vävs i berättelse, dessutom gåvodatum och en personliga hälsning från dig kommer med i boken. Leveranstid 4 - 5 arbetsdagar.
Athena är nu redo att lämna mamsen för att ge sig ut på andra äventyr.Vacc,vet bes,chippad & avmaskad.Kommer bli stor!Rumsren om man håller 3 timmars reglen.kan vara ensam hemma,men inte allt för länge då hon bara är valp!Vaktar bra.Behöver en ledare som är duktig på träning. Hon är otroligt lättlärd och lyssnar direkt vid tillsägelse.Ej till kamp.Kommer följas upp noga!Endast ni med fast inkomst/jobb,förtid persionär höres av.Athena är uppväxt med barn & andra hundar.Bur kan medföljas för 200 kr extra (ny)Pappan har stamtavla, kan ses vid intresse.Mamman ska ha stamtavla men blev fel vid import av mormorn. Men det är inte tavlan som gör hunden :)
Amstaffvalp köpes av en seriös 29 årig tjej. Bor i villa med 2 katter och en liten hundflicka. Är uppvuxen med hund så jag har stor hundvana. Jag erbjuder valpen ett livslångt tryggt hem med massor av kärlek. Valpen måste gilla andra djur. Hunden kommer bli min lilla familjemedlem. Jag tar avstånd med allt som har med kamp och göra! Då jag inte har nån möjlighet att åka långt vore det bra om valpen finns runt halmstads området. Kan tänka mig att ge upp till 4000 kr. Maila gärna bild och lite fakta om valpen och ditt telenr så ringer jag upp.
Kennel Coronna har flotte riesenschnauzervalper som er født 30 Oktober 2010 til salgs. Hele kullet har gjennomgått politiets valpetest med meget bra resulatet. Far: N.UCH Brage F av Coronna Mor: N.UCH Ruth de Pichera Mor og far er HD og AA røntget frie og i tillegg øyelyste U.A, kullet er derfor godkjent av Norsk Schnauzer Bouvier Klubb. Begge er friske og sunne individer som aldri har vært alvorlig syke eller skadet og de har gode strie, lettstelte pelser. Alle valper fra Kennel Coronna blir levert med: * helseattest * ormekur * ID- merket * kjøpekontrakt * registrert i NKK * Litt fòr fra Royal Canin * info. om fòring * info. om pelsstell * teppe * leke * boka: 100 % positiv hverdagslydighet * valp og eiere vil også få tilbud om et innføring/grunnkurs i klikkertrening Vi holder til i Trysil ( 7 mil fra Sälen)
Hej. Vi kommer para vår fina Mopstik med vår fina Beagle hane nu i början av vecka 41. Puggle är en blandning mellan Mops och Beagle. "rasen" är inte så känd/ vanlig i Sverige som den är i USA där den är riktigt populär och uppskattad. Mops är ju en ren sällskapshund till skillnad från Beagle som är en jakthund/ arbetshund med perfekt luktsinne. Blandningen resulterar i en puggle som oftast får riktigt bra luktsinne, bättre andning än moppsen, bättre fysik än mopsen och en energisk underbar sällskapshund och vem vet, jakthund då Beagle har ett luktsinne som är en av de bästa hos hundraser. Puggle är lika kärleksfulla och busiga som mopsar. Smarta och energiska som Beagle. En rolig "hundras" som ska passa alla och barnfamiljer är nog drömmen för en puggle då de i regel blir lika barnkära som mopsen. Båda våra hundar har fint psyke, bra ögon som inte rinner och fin fysik. Vill du läsa mer om puggle så finns det massa på Google och även bilder. Finns intresse eller frågor så maila gärna så mallar eller ringer jag tillbaka. Här är en bra länk med mycket info. http://www.puggle.org/puggle-breed-info Vid leverans är valpen *Chippad *Vaccinerad *Undersökt av veterinär för godkänt friskhetsintyg som är gjort högst 7 dagar innan leverans för er säkerhet och för att försäkringsbolagen kräver det vid valpförsäkring.