Quantcast
Till salu inom: ”

pyrenéerhund säljes

Tidigare annonser till salu

Mycket lyckad blandning mellan pyreneérhund och en leonberger. De är smarta och lydiga som leonberger och lugna och harmoniska som pyreneérhundar. Passar mycket bra en barnfamilj. Endast en tik och en hane som är 9 veckor gamla och därmed klara för leverans. De är chippade, vaccinerade och försäkrade: 3-års dolda fel försäkring. Endast seriösa köpare. Maila gärna lite information om dig själv och var du bor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Detta är Amber som skulle hellre vilja ha en egen familj att bry sig om eftersom hon tyvärr är lite... av en hackkyckling där hon bor. Amber är en fantastisk mysig mjuk tjej som passar yppeligt som familjemedlem , promenadkompis och sällskap antingen som ensamhund eller tillsammans med någon annan hund. Absolut ingen problemhund. Hon skall inte gå i avel eftersom hon har HD: D på höfterna. Känner någon därute att ni vill ha en go pyrretjej i ert liv så hör gärna av er till mig så kan vi prata om vad ni kan erbjuda denna goa tjej.
Förra årets succé upprepas! Blandras:50% pyreneérhund och 50% Berner Sennen. Det är en mycket lyckad korsning som tar fram det bästa av de 2 raserna. De är trygga och harmoniska som pyreneérna samt lättlärda, lätthanterliga som Berner Sennen. De är väldigt tillgivna och kärleksfulla hundar som passar bra för barnfamiljer, men även andra. De säljs först när de blir chippade, vaccinerade och besiktigade och med en 3-års doldafelförsäkring. Bilderna visar några av den förra kullen samt de nyfödda som kommer att bli leveransklara den 20/09. Om du vill veta något mer skriv gärna via mail till oss dina frågor samt några ord om dig själv.
Pyrenéertik 1 år söker nytt seriöst hundvant hem som sällskaphund. Ej till avel eller utställning. Allt enligt SKK:s regler. www.yinwoos.se För mer information ring