Quantcast
Till salu inom: ”

ragdoll kattunge brun colorpoint säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jeans

Borås
Skinnsoffa

Göteborg
FÅRSKINN

Grums
Väska

Mölndal
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har 3 st hanar som är födda den 23 juni. De är renrasiga men säljs utan papper. Båda föräldrarna har papper och finns att se här. En brun tabby, en blå colorpoint och en brun colorpoint. De är avmaskade, rumsrena och mycket gosade med när de är leveransklara. Uppfödda på kvalitetsfoder. Vana vid andra katter, hundar och barn. Uppfödda i familjen, alltså inga katthuskatter. Kan tingas redan nu mot en handpenning på 1000kr som inte återfås om ni drar er ur köpet senare. Kattungarna säljs tidigast när de är 12 veckor gamla.
Nu har vi en kull om fyra små gosiga ulltussar varav tre fortfarande finns att tinga.Två killar och två tjejer ( en av flickorna är tingade )Teckningarna blir brun ( ev även blå ) colorpoint och tabbycolorpoint.Föräldrarna är HCM och PKD fria gnm föräldrar.De flyttar tidigast när de är minst 12 veckor gamla, runt midsommar.När de flyttar är de vana vid hemmets alla ljud, barn och andra katter.De får vid flytt med sig kattungepaket innehållande bla en lite snuttefilt som luktar mamma och syskon.De är också;Vaccinerade två ggrChipmärktaAvmaskade två ggrRegistrerade med Stamtavla.Maila som första kontakt.Bilder skickas gärna vid intresse.Pris avser sällskap.
Vår älskade ragdoll Freja har varit ute på äventyr! Hon har fin stamtavla och ett underbart temperament. Färgen är brun sköldpaddsfärgad tabby colorpoint. Lilja är en social, tillgiven kattunge, som har hunnit bli 9 veckor. Leveransklar är hon från den 10 september, då hon är 12 veckor. Lilja vill flytta till ett hem där hon har tillgång till utevistelse, hon kommer också att vara avmaskad vid leverans. Handpenning vid tingning är 250 kr, återbetalas ej vid ånger. Kom gärna och hälsa på mig.
Vår älskade ragdoll Freja har varit ute på äventyr! Hon har fin stamtavla och ett underbart temperament. Färgen är brun sköldpaddsfärgad tabby colorpoint. Lilja är en social, tillgiven kattunge, som har hunnit bli 11 veckor. Leveransklar är hon från den 10 september, då hon är 12 veckor. Lilja vill flytta till ett hem där hon har tillgång till utevistelse, hon kommer också att vara avmaskad vid leverans. Handpenning vid tingning är 250 kr, återbetalas ej vid ånger. Kom gärna och hälsa på mig.
S*Cicka Celina's 5 kattungar födda 4 Juli,och är nu leveransklara. Nu är det 1 kvar 1 Brun colorpoint hona Det är hon till vänster. Mor och far är testade HCM/PKD (hjärta och njurar) utan anmärkningar När vi flyttar är vi: avmaskade, Id-märkta med Chip, veterinär besiktade, vaccinerade samt registrerade med stamtavla i Sverak 3-års dolda-fel i Agria. Rumsrena Vana vid hund