Quantcast
Till salu inom: ”

ragdoll kattungar skåne säljes

Pälskrage

Malmö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skinnhandskar

Malmö
Davida Cashmere

Malmö
Versace armband

Malmö
Joseph Ribkoff

Malmö
Höstkappor

Malmö
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

S*A Dahl Cat har 4 hanar till salu eft. föräldrarna Ceasar och Toni. Båda är Champions och utställda med fina bedömningar Färger i kullen är RAG n och RAG n21 När kattungarna flyttar är dom 12 veckor och fullvaccinerade, chippade och veterinärbesiktigade, uppväxta med mkt kärlek, gos och lek. Stamtavla och ett kattungepaket medföljer Kika in på vår hemsida www.ragdolls.cybersite.se Ni når oss på: Tfn 046-500 96 kvällar och helger Välkomna Mvh Ann Dahl Vi är medlem i Föreningen Mästerkatten, Ragdollklubben och Scandinavian Ragdollklubb och följer rek. från kattförbundet SVERAK
Har nu 3 st söta små lurvtussar som söker nya kärleksfulla hem att flytta till i V12 då dom fyllt 12 veckor... Det finns 1 pojke & 2 flickor, dom är rumsrena & äter torrfoder utan problem. Vid leveransen kommer dom att vara vetrinärkontrollerade,avmaskade och fått sin 1:a vacc ....Första kontakten vill jag ha via mail där ni berättar om er själv osv Man kan tinga en liten katt för 800:-(återbetalas ej vid ånger) Endast seriösa gör sig besvär, maila inte och säg att ni ska komma & tinga och sen struntar i att höra av er blivit så besviken på så många nu!!! Så länge annonsen finns inne finns kattunge kvar!
En hane till salu som sällskapskatt (=ej avel) i en kull om fyra ljuvliga ragdollungar födda den 14 januari. Naturligtvis registrerade i SVERAK. Båda föräldrarna har ett underbart temperament och är ultraljudsundersökta hjärta och njurar utan anmärkning. Kattungen är leveransklar vid 12 veckors ålder den 8 april och är då veterinärbesiktigad, vaccinerad två gånger, id-märkt och avmaskad. Kullen är uppväxta som familjemedlemmar och är även vana vid hundar. Vi är medlemmar i rasklubbarna och följer deras krav på uppfödning. Besök gärna vår hemsida där det finns fler bilder på kattungarna och deras föräldrar. www.aceofdiamonds.se Välkommen att höra av er till Susanne Lundin tel. 0705-302046, 046-709532 Jag föredrar telefonkontakt.
Ljuvlig ragdollhona född 14/1 och snart 10 veckor gammal säljes som sällskapskatt till kärleksfullt hem. Hon är en framåt och lekfull tjej som är uppväxt i vår familj tillsammans med sina syskon. Leveransklar from 8/4 och då registrerad i Sverak med stamtavla, vaccinerad två gånger, id-märkt och avmaskad. Uppfödd på kvalitétsfoder. Båda föräldrarna är ultraljudsundersökta hjärta och njurar samt dna-testade för hcm. Fler bilder på Daytona och hennes föräldrar finns på vår hemsida www.aceofdiamonds.se Jag föredrar telefonkontakt framför mail. Vänliga hälsningar Susanne, tel. 0705-302046, 046-709532
S* A Dahl Cat har Ragdolls kattungar till salu efter utställningsmeriterade föräldrar Pappan Ceasar är Champion, färg RAG n 21 Mamman Goani är BIV och BIG, färg RAG n Kattungarna säljs vid 12 veckors ålder fullvaccinerade, chippade, veterinärbesiktigade, med stamtavla och ett kattungepaket, filt och leksaker. Det är 2 st hanar och 2 st honor Kattungarna finns i S.Sandby strax utanför Lund Hemsida www.ragdolls.cybersite.se Välkomna Mvh Ann Dahl Tfn 046-500 96 Vi är medlem Ragdollklubbarna och följer SVERAKS regler.