Quantcast
Till salu inom: ”

replokaler göteborg säljes

Kåtmärkt
F
HotSunrize.

Västra Götalands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer min Explorer! Köptes förra sommaren helt ny på musikbörsen i Göteborg. Har spelat den en gång i månaden då den har förvarats i mitt bands replokal. Säljer den då jag ska åka till USA och resa. Den är i helt nyskick. Målade om plektrum-skyddet till helsvart i början då jag tyckte att en Explorer gör sig bäst på det sättet. Gigbag medföljer! Ser att den kostar 9800kr ny på det billigaste "thomann" och med tanke på att den är knappt ett år gammal säljer jag den för 8800kr. Kvitto finns!
Har du precis startat ett nytt band och din combo har tillräckligt med volym för att ha i replokalen? Do not fear! Här har du en grym förstärkare med högvolym och stor spelkänsla. Du kan spela allt ifrån Jazz till Dödsmetall med detta kraftpaket. Vårt pris: 4000:- Fraktfritt inom Sverige Ring för mer info, 031-711 85 05 Freddans Musik, Göteborg
Hej! Vi är ett band på fyra killar som söker en replokal i göteborgs området där vi kan repa 24/7 utan att störa andra.Var i göteborg lokalen ligger spelar ingen roll. Replokalen vi söker vill vi skall vara tom och inte dela med andra band och den bör vara 25 - 35 m2. Har du eller vet du någon som vill hyra ut en replokal så hör gärna av dig till mig på : 0739-812803
Hagström förstärkarlåda 2x12 Säljes pga bristande behov. Elementen är bytta (alltså inte original) och nu sitter två FBT-element i istället (se bild). Låter mycket bra, även om det kanske inte är toppgrejer. Har använt den till rock, metal, punk och hardcore och den har ALLTID låtit helt felfritt. Hämtas i replokal belägen väldigt nära Holmens Herrekipering i Göteborg (på andra sidan motorvägen från Centralstationen sett). Original hardcase ingår. Maila! 650 kr eller högsta bud.
Har en vintage elgitarrförstärkare av märke Kustom, modell 11 Lead från ca 1979 i bra skick. Fakta: 2ing.,drive,volym,bas,mellen,diskant,bright,reverb,tremolo,mastervolym,12" högtalare jensen, uttag av/på för tremolo och reverb,60 watt, 25kg! Mått: H=52cm, B=51cm, D=27cm. Gjord i Chanue,Kansas,USA ca 1979. Nypris: 2690kr För över 30 år sedan (enligt reklamblad från Crafton Musik AB finns att skåda vid intresse). Funkar fint både hemma och i replokalen.