Quantcast
Till salu inom: ”

blue fransk bulldog salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fransk bulldog valpar efter friska och sunda föräldrar utan hudproblem eller andningsproblem. Valparna år i Blue Fawn. Valparna är sociala och trygga och vana vid barn, katter och andra hundar. Vi tar ansvar för våra valpar både före och efter kop. Valparna år 6 vekor. och leveransklara 2006 2013. De är chipmärkta avmaskade vaccinerade DHL stamtavla veterinärsbesiktigade Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Leveransklara. Fransk bulldog valpar 10 veckor. En tik med blue eye och sedan en hane. Dom är uppväxta på landet, vana vid barn, katter, hundar etc. Dom är *Vaccinerade *Besiktigade *Regelbunder avmaskade *Chippmärkta Säljes endast till seriösa hundmänniskor som kan garantera goda hem. Ej stamtavla. För fler bilder kolla www.exia.webblogg.se Pris tiken 10.000 Pris hanen 8.500 0722033757 Sökord Fralla, frallis, fransk bulldogg , fransk buldogg , fransk bulldog, franskbulldog
Nu finns denna underbara fralla gosse till salu. Han heter blue och är 4 månader gammal. Hans säljs pågrund av tidsbrist. Han är blå och vit. Blue har tyvärr ingen stamtavla. Han har fått alla vaccinationer hittills och nästa blir när han fyller 1 år. Hans säljs inte till vem som helst! Vi söker inga fodervärda eller brevvänner. Är ni intresserade av honom så är ni välkomna skicka ett mejl med namn och nummer. Transport går att ordnas!
Hej Denna underbara killen Helix söker nytt hem. Han är en Blue fawn herre med den mest underbara personlighet som finns och han är en riktig sjusovare. Han är 3 månader och fullt frisk.Renrasig men ej stamtavla. Är van vid andra hundar barn och katt och inget problem med något av det är duktig på att göra sina behov ute. Får med sig många saker som tuggben åkbur till bil 2 liggbäddar kläder sele koppel mat m.m Skriv ett brev om vilket hem ni kan erbjuda och helst med telefonnummer så vi kan ringa upp.
Våra valpar från ett rött x blue Fawn Verparrung är född.Valpar har färgen blå och vitÖverordnad djuren är alla HD-PL-EL undersökas. Vänligen vilja besöka oss på HP och göra en bild av oss. Vi ligger en timmes bilresa från München. Alla valpar växer upp i vår familj och hushåll. Valpar levereras av perfekt 8 veckan naturligtvis geimpf, t geschipft och Avmaskade flera gånger. Vid inlämning har våra valpar med ett hälsointyg.