Quantcast
Till salu inom: ”

russian blue kattunge blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Halmstad
Kattungar

Vellinge
Rock and blue

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Igår fyllde våra busiga och söta kattungar tolv veckor och de söker därför nytt hem. De föddes den 29/4 och är sedan dess avmaskade två ggr, har fått kvallitetsfoder och är rumsrena dvs. vana vid att gå på lådan. Vår familj har två barn i tioårsåldern som gärna busar och kelar med katterna vilket de både är vana vid och tycker om. Katternas pappa är långhårig och helgrå, ursprung Russian Blue / blandras, (långhårig). Mamman är ljusbeige, ursprung Ragdoll / blandras. De här små dunbollarna, en kille och tre tjejer, är som framgår av bilderna en ljus och tre grå med lite vita fläckar. Ring, skriv eller sms:a om ni är seriöst intresserade och vill komma och titta.
Två härliga kattungar söker nu egna hem! En svartbrun långhårig hona samt en randig korthårig hane. Blandras mellan maincoon/norsk skogskatt samt russian Blue. Fantastiskt underbara sociala familjemedlemmar som älskar att prata och de kommer när man ropar. Båda föräldrarna finns att se i hemmet. De har ärvt mycket av sitt keliga och pratiga psyke efter deras stora kraftiga pappa! Kan ni erbjuda en kattunge ett bra livslångt hem så maila gärna :). De är avmaskade, hund och barn vana! Ps. De älskar all mat, absolut inga matsnobbar ;). Pris kan diskuteras få bra hem är det viktigaste?
Födda 2011-03-05, Leverans klara vid 12 veckors ålder 28/5. Redan nu går det bra att hällsa på, vara med från början samt tinga en kattunge, tingningsavgiften går då till vaccination, avmaskning samt id märkning, ( Besiktning går även att få till men då står du för den extra avgiften som ägare ) Vid ånger återbetalas ej tingnings avgiften ! Barn & hundvana. Uppfödda på Royal Canin. Modern Russian Blue utan stamtavla är MYCKET social, frisk och har ett underbart temprament, Var mycket aktiv som ung därför skall du vara påläst om rasen och kunna ta på dig de ansvaret för en katt som kan bli runnt 20 år gamal, Vi är noga med var våra kattungarar hamnar, och de önskar ett hem fullt med kärlek omtanke trygghet och tid ! Den skall också hållas försäkrad, Och vi finns som livslång support, Fadern är OKÄND ! Det går ej att boka/tinga kattunge per mail utan minst ett besök innan leverans är ett måste, De som finns kvar till försäljning är : En grå/blå hane med vita tassar bröst och mage (störst i kullen, stark och med mycket egen vilja ) : 2000 kr (tingninsavgift 700 kr) En blå hona med tillstymmelser till svaga ränder mycket lugn och fin lite försiktig i sättet, Kommer förmodligen utvecklas till att få mycket likhet med sin mamma, Alltså mycket russian blue : 3500 kr ( tingningsavgift 1000 kr ) En blå hona, ( mycket rastypisk ) något svaga ränder på svansen, Mycket lik russian blue och förväntas få en mycket vacker kropp och temprament efter sin mamma och rasen : 3500 kr ( tingningsavgift 1000kr )
Underbara, jättesöta , pigga kattungehonor som snart är 12 veckor och flyttklara. Blandras, norsk skogskatt, perser och russian blue. Går på låda och är avmaskade. Den vita är döv men pigg och glad . De är från en kull på fyra men vi behåller två . Helst någon som tar båda så de har lite sällskap. Maila för mer info och bilder.