Quantcast
Till salu inom: ”

russian blue blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rock and blue

Malmö

Tidigare annonser till salu

Två kattungeflickor av rasen Russian Blue födda 2012-01-17 fyller 12 veckor till Påsk och just nu söker efter var sitt hem där de kan bidra med mycket glädje och mys. Leveransklara i slutet av vecka 15. Vid leverans kommer katterna vara grundvaccinerade, veterinärbesiktigade, microchippade och ha en stamtavla från SVERAK. Katterna är sociala, trygga och har ett stabilt temperament. De är vana vid kloklipp, har testat bilåkning och kan gå i trappan. Inavelsgrad är 0 då kattmamman är importerad. Mer info om ungarna och kattmamman finns på www.wix.com/sparris/milka-page.
Jag har två katter som behöver ett nytt hem. Har fått ett jobb som innebär att jag inte kan spendera den tid med dom som dom förtjänar. Har inte hjärta att avliva dom heller så finns det någon som vill ge dom ett kärleksfullt hem så är ni Välkomna att ringa :) kattlåda, leksaker och lite annat medföljer. Båda är vaccinerade och steriliserade. Gråa katten heter simba och har russian blue i sig. Svart vita katten heter Doris och är en bonnkatt. Med vänlig hälsning, Christoffer
Pga flytt måste jag nu göra mig av med min älskade katt. Hon är 5 månader gammal, vaccinerad, går på lådan och är otroligt tillgiven. Hon är en blandning mellan russian blue och vanlig bondkatt. Sålänge jag har haft henne har hon gått som innekatt, men jag tror hon hade älskat att få vara ute om det finns möjlighet till det. Jag är ändats ute efter seriösa köpare då jag vill hon ska komma till ett bra hem. Hör av er vid intresse. Med vänlig hälsning, Emma
Pippi är en drygt 1-årig röd-vit katt (mamman är russian blue, pappan okänd..) som behöver ett nytt hem så fort som möjligt då vi inte kan ha kvar henne längre. Pippi är en mjuk och trevlig katt, hon är otroligt smart och lär sig nya saker hela tiden. Hon är mycket social, pratar mycket och kommer gärna och gosar. Hon är van vid barn och andra djur. Pippi vill hamna hos någon som kan ge henne mycket kärlek och uppmärksamhet! Pippi är kastrerad och tatuerad.
Jag måste leta hem till flera honor här hemma. det är goa och snälla krabater som letar efter nya trygga hem. Dom är vana vid barn (har en son på 6 år). Dom är i åldern från 4 mån-1 år. Finns i flera olika färger (dove, russian blue burmese, burmese, russian blue...) släta, velveteen, dumbo och toppörade. Jag vill väldigt gärna att minst 2 får flytta tillsammans för att ha varandras trygghet. 150:- st 2 för 200:- Råttor är flockdjur och ska aldrig bo ensamma. Vid intresse och frågor tveka inte att höra av dig!