Quantcast
Till salu inom: ”

blocket hundar omplacering säljes

Tidigare annonser till salu

Blandrastik, född i mars 2007. Hon är en gladlynt och energisk hund. Hon är mycket tillgiven och lättlärd, men med en benägenhet att vara dominant. Hon är inte van vid barn. Är glad i promenader eller all annan aktivitet. Har bott i ett hem som inte kunde ha henne kvar och är nu tillbaka hos ursprungliga ägaren, men behöver komma till ett eget hem, till en husse och/eller matte som vill vara en tydlig flockledare och samtidigt bli föremål för ohämmad kärlek och tillgivenhet.
Astra är snart 7 månader blandrastik. På grund av ändrade förhållanden har jag inte längre möjlighet att ge min älskade Astra den tid och omsorg som jag anser att en hund behöver. Är lättlärd och har stark vaktinstinkt. Hon är den snällaste hund som finns och är van vid många barn otroligt tillgiven och snäll, älskar barn.Priset är oviktigt det viktiga är att hon får ett bra hem. Maila mig en kort presentation av er själva. Hon har ett registeringsnummer och är vaccinerad.
Kakan söker nytt hem på grund av ändrade familjeförhållanden och arbetstider Kakan är 6 månader född 27 december 2010, renrasig med stamtavla, vaccinerad, chippad och reggad i jordbruksverket Dolda felförsäkrad i Agria. Kakan är en pigg framåt Chihuahua, otroligt mysig och gosig. Hon är van andra hundar och är inte rädd av sig. Pris diskuteras med seriösa intressenter. Skambud undanbedes vänligen men bestämt. Om du har ett bra hem till henne så maila och berätta lite om dig/din familj, så hör jag av mig.
Rocky & Thecno har vuxit upp tillsammans och vår önskan är att dom även i fortsättningen får vara i samma hem, helst på landet. Rocky är en Amstaffblandning på 2 år, svart med lite bruna tecken. Thecno också en Amstaffblandning på 3 år, ljusbrun. Båda är hanhundar. Båda två är snälla hundar men kräver någon med hundvana. Vaccinerade och chippade. Det är på grund av ändrade familjeförhållanden vi måste söka nytt hem åt dessa båda herrar.