Quantcast
Till salu inom: ”

sjösala cykel säljes

Tidigare annonser till salu

Svart sjösala cykel 7 växlad av dammodell blev stulen idag mellan kl 14.00 utanför socialtjänsten i centrala Luleå och den var låst. Hjälp oss hitta den vi kan erbjuda hittelön. Fått fram uppgifter att ögonvittnen såg två ungdomar ta cykeln ena hade röda träningsbyxor på sig. Dom tog cykelncykelställ på en mörkblå äldre Volvo typ 245 och for snabbt iväg med cykeln. Har någon sätt bilen med cykeln på ? Var en 7 i reg nr. Hjälp oss hitta cykeln och få fast sånna som inte kan skilja på mitt o ditt. Tveka inte att ringa mig.
Tja, Nu måste vi sälja vår cykel omgående på grund av att vi inte längre behöver den, och inte är i behov av den längre. Cykeln är i mycket bra skick som ni ser på bild, inga skador eller repor. All utrustning fungerar felfritt. (2 nycklar medföljer) Inköpt: 2013-08-09 för 5000kr (Kvitto/Garanti finns) Vid frågor skicka ett mail! Prutat & klart!
hej jag säljer och köper in cyklar i fint skick! sjösala med cykelkorg fin 700kr, monark med cykelkorg 500kr, monten bike i fint skick 400kr .....ring för information kent