Quantcast
Till salu inom: ”

soffa gävle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sveriges populäraste tävlingsprogram nu som spel, med Ingvar Oldsberg som speaker. Här har du chansen att hemma i soffan tävla med familj och vänner om vem som blir mästare i På spåret. Resorna fungerar precis som på TV. Med DVD:ns hjälp ger ni er ut på en resa och gissar vart ni är på väg. Därefter följer filmer och frågor om resmålet. Mellan resorna gissar ni på roliga kluringar. Den som har flest poäng efter tre resor vinner spelet. Ålder: från 12 år Antal spelare: 2-4
Säljer kanon fina möbler som är inköpta på mio! OBS rökfritt hem. Hörnsoffa i läder inköpt 5/11-08 Pedantiskt skött, absolut kanonskick! Ej nedsutten! Nypris 23000:- Finns en liknande modell på mio dock med armstöd runt om men av samma märke (Malta) http://www.mio.se/Sortiment/Vardagsrum/Soffor/Capri/Soffa-horn/?p=1 Vardagsrumsbord i mörkt trä, frostad härdad glasskiva i mitten, avställningsyta under bordet. Väldigt fint skick! Inköpt på mio slutet på -07 nypris 6995:- Paketpris vid snabb och smidig affär 15000:- prutas görs på plats! Bara soffa 14000:- Bara bord 2500:- Ev kan hemleverans ordnas inom Gävle för 400:-
Hej ska sälja soffan pga flytt. Köpte soffan 2005 för 22000 med bord. Den är speciell för man kan bygga om den lite som man vill. Bordet medföljer vid köpet. Måttärna och antalet är Två sitsen är 96cm. 2st En sitsen är 48cm. 1st 90gradan är 100cm. 1st 45gradan är ?cm. 1st Armslängderna är 30cm. 2st Bordet är 95cm. 1st Vid funderingar så är det bara att ringa eller maila, nås lättast efter kl:18:00 men det är ju bara att testa ringa det.
Hej ! Har en etta i andersberg som jag tänkte hyra ut. Den är delvis möblerad det ända som saknas är en soffa men kanske kan fixa någon om det finns önske mål om det. Hushålls elen ingår i hyran. Det är ca 8 min med buss in till centrum. HYRAN VILL JAG HA I FÖRSKOTT Den finns från 1/9-11 Hyran är 3600 mån . Det ända jag kommer att göra det är att jag kommer att hämta min post där max 2 gånger i månaden.
Säljer nu min divansoffa pga flytt till annan ort, soffan måste alltså bort omgående! Soffan är lite sliten, men ändå i gott skick! Med följer 6st kuddar i samma färg som soffan. Mått: Längd; Ca 282cm Bredd; Ca 93cm Divan; 140cm lång Nypris på soffan; 9990:- Soffan var varit i lägenhet där hund finns, men den är städad och dammsugen. Jobbar nätter så ring ej före kl 12.00 på dagen! Annars går det att nå mig så gott som hela dygnet.