Till salu inom

"spjälsäng med hjul säljes"

Kungsholmen
Igår

Spjälsäng Troll Lux med hjul

1 200 kr
Blocket.se
Strängnäs
Idag

VW T5 2.5 TDI Transporter Lång

19 000 kr
Blocket.se
Ljungby
2 dagar

Barnartiklar & leksaker

100 kr
Blocket.se
Sverige
3 dagar

JLY Bedside Crib med BabyDa...

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Vänersborg

Barnvagnar och spjälsäng

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
EmmaLjunga barnvagn: 3 lägen, låsbara hjul, förvarings-fack i botten, säkerhetsbälte, hopfällbar, regnskydd medföljer, som ny. Pris: 1500 kr. Praktisk Sulky - Graco: Bra skick, regnskydd medföljer, säkerhetsbälte,hopfällbar. Pris: 650 kr. Paraply sulky: som ny Pris: 250 kr. Åk påse brun, helt ny. Pris: 200 kr Spjälsäng - Gulliver vit, som ny. Pris: 500 Pris kan diskuteras och hör gärna av dig på eftermiddagen.
3 100 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Eslöv

Brio spjälsäng samt Graco resesäng med hjul

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Brio spjälsäng Tre stycken bottenläge, med hela kortsidor i naturvitt. Gedigen och ordentlig, mycket stabil. Madrass, spjälskydd och vyssjatassar ingår. Hela kortsidor ger större trygghet då det finns färre områden där barnet kan få ut huvudet samt mindre att klättra på när de blir äldre. 600 kr Graco resesäng med hjul Jättefin, knappt använd resesäng inklusive bärväska. Såväl säng som väska har hjul som gör den lätt att flytta och transportera. OBS! Illustrativ bild 400 kr
400 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Värmlands län

Stokke Sleepi Mini

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stokke Sleepi är en självklar första babysäng. Den är liten och ombonat mysig. Den ovala formen påminner om en lugn och van miljö för barnet att somna i, lite som mammas mage. Stokkes Sleepi är bara 67,2 cm bred, och är mycket lätt att flytta från rum till rum och har även låsbara hjul. När barnet växer går det att bygga om spjälsängen till en juniorsäng och soffa. NU 3249:- (ord.pris 4249:-)
3 249 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Skaraborg

Jätte fin Vagga

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hejsan! Säljer nu lillemans vagga då han blivit lite stor. Underbar vagga som den lille sover gott i. Perfekt att ha bredvid vuxensängen och är inte klumpig som en spjälsäng. Den är i nyskick och inte skadad någonstans. Bilden är lånad men på våran vagga är det hjul på så man kan ta med sig den överallt hemma. Jätte bra tyckte jag=) Det som medföljer är en madrass, spjälskydd, täcke och kudde. Hör av er vid intresse.
1 300 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Göteborg

Vit spjälsäng Ikeas "Gulliver"

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Vit spjälsäng, Ikeas "Gulliver" nypris 799kr. Sängbotten kan monteras i 2 olika höjdlägen. En spjälsida kan monteras bort när barnet blir större och själv kliver ur sängen. Den är i fint skick, brädan som man har istället för ena spjälsidan när barnet blir större är lite färg bortskavd från. Ingår: -Madrass Ikeas "sultan sussa" nypris ca 400kr -Tillhörande förvaringslåda på hjul, med träfront att ha under spjälsängen. -Spjälskydd Allt för 500kr
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj