Quantcast
Till salu inom: ”

spjälsäng med hjul säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Resväskor

Trelleborg
F
F
F

Tidigare annonser till salu

EmmaLjunga barnvagn: 3 lägen, låsbara hjul, förvarings-fack i botten, säkerhetsbälte, hopfällbar, regnskydd medföljer, som ny. Pris: 1500 kr. Praktisk Sulky - Graco: Bra skick, regnskydd medföljer, säkerhetsbälte,hopfällbar. Pris: 650 kr. Paraply sulky: som ny Pris: 250 kr. Åk påse brun, helt ny. Pris: 200 kr Spjälsäng - Gulliver vit, som ny. Pris: 500 Pris kan diskuteras och hör gärna av dig på eftermiddagen.
Brio spjälsäng Tre stycken bottenläge, med hela kortsidor i naturvitt. Gedigen och ordentlig, mycket stabil. Madrass, spjälskydd och vyssjatassar ingår. Hela kortsidor ger större trygghet då det finns färre områden där barnet kan få ut huvudet samt mindre att klättra på när de blir äldre. 600 kr Graco resesäng med hjul Jättefin, knappt använd resesäng inklusive bärväska. Såväl säng som väska har hjul som gör den lätt att flytta och transportera. OBS! Illustrativ bild 400 kr
Stokke Sleepi är en självklar första babysäng. Den är liten och ombonat mysig. Den ovala formen påminner om en lugn och van miljö för barnet att somna i, lite som mammas mage. Stokkes Sleepi är bara 67,2 cm bred, och är mycket lätt att flytta från rum till rum och har även låsbara hjul. När barnet växer går det att bygga om spjälsängen till en juniorsäng och soffa. NU 3249:- (ord.pris 4249:-)
Hejsan! Säljer nu lillemans vagga då han blivit lite stor. Underbar vagga som den lille sover gott i. Perfekt att ha bredvid vuxensängen och är inte klumpig som en spjälsäng. Den är i nyskick och inte skadad någonstans. Bilden är lånad men på våran vagga är det hjul på så man kan ta med sig den överallt hemma. Jätte bra tyckte jag=) Det som medföljer är en madrass, spjälskydd, täcke och kudde. Hör av er vid intresse.
Vit spjälsäng, Ikeas "Gulliver" nypris 799kr. Sängbotten kan monteras i 2 olika höjdlägen. En spjälsida kan monteras bort när barnet blir större och själv kliver ur sängen. Den är i fint skick, brädan som man har istället för ena spjälsidan när barnet blir större är lite färg bortskavd från. Ingår: -Madrass Ikeas "sultan sussa" nypris ca 400kr -Tillhörande förvaringslåda på hjul, med träfront att ha under spjälsängen. -Spjälskydd Allt för 500kr