Quantcast
Till salu inom: ”

stämnyckel piano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dragspel

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stämnyckel för piano 166 166 Stämnyckel för konventionella pianon. Med konisk stjärn insats 8,5mm Frakt tillkommer, snabb leverans.
Stämnyckel för piano 166166 Stämnyckel för konventionella pianon. Med konisk stjärn insats 8,5mm Snabb leverans, frakt tillkommer.Se www.ljusljudmusik.se
Stämnyckel till piano med tre olika insatser för olika typer av stämmekanik. Två olika stora stjärninsatser och en kvadratisk insats. Nypris 900 kr, säljes för 650. Frakt tillkommer.
Här bjuds på chansen att bli ägare till ett stycke instrumenthistoria. Det handlar om ett elektromekaniskt piano av modell Kawai EP-608. Pianot bygger på samma princip som den mer berömda elflygeln Yamaha CP-70, alltså ett helt vanligt (?) piano med riktig mekanik och strängar fast som är elförstärkt. Byggt på det glada 80-talet och enligt utsago importerades endast ett fåtal av dessa till Sverige av generalagenten. Soundmässigt ligger det nära Yamaha CP-70 fast med lite mindre kropp. Utan förstärkning ger det ifrån sig en ljudmängd som gör det mycket lämpat som lägenhetspiano (vilket är vad jag har använt det som). Med förstärkning får man vips tillgång till en EQ-kontroll med tre fasta lägen och ett riktigt sängkammartremolo. Pianot har dubbla stereoutgångar med vanligt telejack. Lådan som mekanik och strängar sitter i kan öppnas, keyboarden fälls in i lådan, benen skruvas av och sen är det bara kånka iväg det (förutsatt att man är två som bär och har starka ryggar). Pianots skick är förhållandevis gott. Lite repor i plasten här och där, några uppenbart hemmabyggda lösningar av tidigare ägare när det gäller benställning och lite annat. Innanmätet i form av mekanik och strängar är dock i bra skick. Just nu är det nystämt, och det är inte så värst flyttkänsligt heller i det avseendet. För övrigt är det enkelt att stämma själv om man har en stämnyckel och en kromatisk stämapparat, eftersom det bara är en sträng per ton. Det är inte helt utan sorg som jag nu låter detta instrument vandra vidare. Pianon är också människor, och därför kan prutmån medges till entusiaster, samlare och allmänt trevligt folk. Finns att beskåda och provspela vid Möllevångstorget.
166 Stämnyckel för konventionella pianon. Med konisk stjärn insats 8,5mm.Frakt tillkommer i priset.http://www.ljusljudmusik.se