Till salu inom

"stämnyckel piano säljes"

Igår

Maschine MK3 och AKAI Fire

1 400 kr
Blocket.se
Alingsås
Igår

Yamaha clavinova el-piano

1 500 kr
Blocket.se
Sotenäs
Igår

Casio keybord

1 500 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Igår

Piano

3 200 kr
Blocket.se
Igår

Kidkraft dockhus

500 kr
Blocket.se
Igår

Piano bortskänkes

Blocket.se
Östersund
Igår

Casio CTK-3200 elpiano

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Filipstad

Stämnyckel för piano 166

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stämnyckel för piano 166 166 Stämnyckel för konventionella pianon. Med konisk stjärn insats 8,5mm Frakt tillkommer, snabb leverans.
235 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Gagnef

Stämnyckel för piano 166

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Stämnyckel för piano 166166 Stämnyckel för konventionella pianon. Med konisk stjärn insats 8,5mm Snabb leverans, frakt tillkommer.Se www.ljusljudmusik.se
235 kr
Fyndtorget.se
Musikinstrument  ·  Lomma

Stämnyckel till piano

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Stämnyckel till piano med tre olika insatser för olika typer av stämmekanik. Två olika stora stjärninsatser och en kvadratisk insats. Nypris 900 kr, säljes för 650. Frakt tillkommer.
650 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Malmö

Sällsynt elpiano Kawai EP-608

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Här bjuds på chansen att bli ägare till ett stycke instrumenthistoria. Det handlar om ett elektromekaniskt piano av modell Kawai EP-608. Pianot bygger på samma princip som den mer berömda elflygeln Yamaha CP-70, alltså ett helt vanligt (?) piano med riktig mekanik och strängar fast som är elförstärkt. Byggt på det glada 80-talet och enligt utsago importerades endast ett fåtal av dessa till Sverige av generalagenten. Soundmässigt ligger det nära Yamaha CP-70 fast med lite mindre kropp. Utan förstärkning ger det ifrån sig en ljudmängd som gör det mycket lämpat som lägenhetspiano (vilket är vad jag har använt det som). Med förstärkning får man vips tillgång till en EQ-kontroll med tre fasta lägen och ett riktigt sängkammartremolo. Pianot har dubbla stereoutgångar med vanligt telejack. Lådan som mekanik och strängar sitter i kan öppnas, keyboarden fälls in i lådan, benen skruvas av och sen är det bara kånka iväg det (förutsatt att man är två som bär och har starka ryggar). Pianots skick är förhållandevis gott. Lite repor i plasten här och där, några uppenbart hemmabyggda lösningar av tidigare ägare när det gäller benställning och lite annat. Innanmätet i form av mekanik och strängar är dock i bra skick. Just nu är det nystämt, och det är inte så värst flyttkänsligt heller i det avseendet. För övrigt är det enkelt att stämma själv om man har en stämnyckel och en kromatisk stämapparat, eftersom det bara är en sträng per ton. Det är inte helt utan sorg som jag nu låter detta instrument vandra vidare. Pianon är också människor, och därför kan prutmån medges till entusiaster, samlare och allmänt trevligt folk. Finns att beskåda och provspela vid Möllevångstorget.
5 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Gagnef

Stämnyckel för piano 166

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
166 Stämnyckel för konventionella pianon. Med konisk stjärn insats 8,5mm.Frakt tillkommer i priset.http://www.ljusljudmusik.se
235 kr
Fyndtorget.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj