Quantcast
Till salu inom: ”

stor rhododendron buskar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi vill ha bort våra stora Rhododendron buskar på framsidan av huset. Är ca 8-9 buskar med rejäla rötter. Synd att såga bort så fina buskar, så vi hoppas någon vill förbarma sig över dem. Säljes mot högstbjudande, borttagning av buskarna samt bortforslande av dem får ni själva stå för. Fotot vi skickar med på blombusken är 2 år gammalt, buskarna är större nu. Ingen aning om art el namn på blommorna, men de är rosa.
Välplanerad funkistrea med stor egen uteplats. Kök med bevarade originalskåp rymmer matbord för 4. Plats för diskmaskin finns. Ev kan den som finns övertas. Två sovrum varav ett större och ett mindre,lite mer avskilt. Vitt, helkaklat badrum. Vardagsrum med parkett och utgång till uteplatsen. Uteplatsen ska göras i ordning av värden i vår med ny markbeläggning och nya buskar runt. På somrarna bildar buskarna ett eget rum med blommande rhododendron. Sol mellan 11 och 18 under högsommaren. Tvättstuga en trappa ner i samma hus där även cykelkällare och grovsoprum finns.. Stort vindsförråd tillhör lägenheten.
Hej! Vi ska göra om i trädgården och har då två buskar som vi kan tänka oss sälja. En mycket stor fin Idegran ca 2 meter hög och en uppvuxen ca 1½ meter hög Rhododendron med rosa lila blommor. På bilden syns inte hela rhododendron busken den står lite bakom Idegranen och det finns fina knoppar som är på väg. För två 498:- eller säljes till högstbjudande eller först till kvarn.
Bilden är endast på några plantor, buskar eller vad man ska kalla dom... Finns i Osby, uppdrivna i växthus då dom är lämpade för växtzon 1-2, dvs. Skåne vid kusten där det inte blir så mycket frost som Skånska inlandet (enl. Uppgift av dom som kan) varierande prisklass ca. 0-500kr. Vissa plantor är "spretiga" och kan med fördel klippas ner till önskad storlek. Ska även det funka bra med den informationen jag fått... Hör av er om ni vill kolla/köpa, transporthjälp kan ordnas mot ersättning om så önskas... Maila om du vill ha fler bilder, eller med ditt telefonnummer om ni har frågor.
Välväxt rhododendron 1.90 hög och ca 1.70 bred . Pris 300 Kr. Får grävas upp själv. Buskar ca 1.40 höga. Gröna året runt. Pris 200 kr.Får grävas upp själva. Tel: 0733-905686