Quantcast
Till salu inom: ”

storpudel säljes

Storpudel

Värmlands län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bara jag kvar nu å jag vill också flytta! Jag är en vit hane född 22 maj, efter meriterad pappa och en mamma med fin stamtavla. Säljes enl. SKK:s regler. Kommer att vara avmaskad, chipmärkt och veterinärbesiktad vid leverans. Leveransklar nu. Är uppvuxen i hemmiljö och är trygg, social och van vid barn. 070-424 10 82 Pris kan diskuteras.
Vi har nu bestämt oss för att vår storpudel Eddie ska få flytta... Han är kastrerad & är två år gammal! Eddie behöver få komma till någon som är hundvan & som kan & vill jobba med honom! Vardagslydnad kan han.. Han har tillsammans med våran dotter varit med i skellefteå hundungdom och älskar att få jobba kombinerat med en massa bus!! Priset går att diskutera då det INTE är de viktigaste!! Maila eller ring & berätta vad du/ni kan erbjuda honom... Mvh Mia
2 st hanvalpar födda 6/6-11. Leveransklara. Fader SEUCH, DKUCH,NORDV-08 Vättens's Windhapper S62101/2006 Moder Nina-Ricci S54365/2006 Säljes enligt SKK:s regler. Vid leverans är valparna - veterinärbesiktigade - chipmärkta - doldafelförsäkrade i Folksam - avmaskade - vaccinerade - registrerade i SKK För mer information och bilder på Vättens Windhapper"Liam" gå gärna in på www.vettens.net Varmt välkommen att höra av dig till oss vid intresse!
Vi måste skiljas från vår fina storpudelhane (kastrerad) och söker dig som är hundvan och engagerad och som kan ge honom ett aktivt liv. Ålder: drygt 7 månader Färg: svart/beige Temperament: Mycket trevlig, glad och livlig men med tydlig "av-knapp". Läraktig och arbetsvillig. Snäll med andra hundar. Övrigt: Van vid barn och hästar. Vi söker någon som kan ta över honom snarast. Enda anledningen till att vi måste sälja honom är ändrade arbetsförhållanden. Kontakt via mail då vi har svårt för att svara i telefon.
Hej, Jag och min sambo söker en dagmatte/daghusse/hundvakt till våran storpudel kille på 9 månader. Han är mysig, lugn och lyhörd, men har inget emot att busa lite när tillfälle ges. Är social och går bra ihop med andra hundar. Vi söker någon som vill ta hand om honom dagtid, måndag till fredag, ungefär 3 veckor i månaden, beroende på hur vi jobbar. Vi bor i Mjärdevi/Lambohov och söker främst någon inte allt för långt borta, alternativt centralt runt US-området.