Quantcast
Till salu inom: ”

storpudel omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Min tik har haft det lite rörigt på sistone, med många flytter, och behöver nu komma till ett permanent hem där hon får stanna livet ut. Tindra som hon heter, är idag 6,5 år gammal och är en blandras mellan Storpudel och Labrador. Det här är SISTA CHANSEN jag ger henne nu att få komma till ro... Hon är känslig och behöver en hundvan person med fast och vänlig hand. Jag söker någon utan katt, småbarn och med mycket tid, då hon inte vill bli lämnad. Tindra kan vara lite avvaktande till en början men så fort hon mjuknar blir hon världens charmigaste hund. Till sättet är hon väldigt finurlig och smart och hon har en väldigt stor personlighet. Hon älskar agility, att träna och lära sig nya saker. Hon är den perfekta kombinationen av sprallig och soffpotatis. Jag hoppas innerligt att det finns någon där ute som är villig att ha hand om denna fina tjej.
Jag söker först och främst någon att dela min underbara, friska, glada 9-åriga storpudel med. Nu när sonen flyttat hemifrån för att studera blir det för mycket ensamtid för Akilles när jag arbetar. Jag har hunddagis nu men det är tyvärr väldigt kostsamt därför måste jag försöka hitta någon annan lösning. Jag kan även med stor sorg i hjärtat tänka mig att han får flytta på heltid om det visar sig att det är det bästa för honom. Akilles älskar alla människor, stora som små. Lite reserverad mot de allra minsta. Han fungerar utmärkt med andra hundar och skulle gärna ha hundkompisar i hemmet. Han kan lämnas ensam men blir det för mycket ylar han. Vi har tränat lydnad, sök, spår och lite agility men Akilles är egentligen nöjd så länge han får vara med och får rusa av sig ibland. Om det känns som att Akilles kunde ha en plats hos dig/er så maila och berätta lite om er så återkommer jag. Med vänlig hälsning, Lone
Sigge är en blandrashane mellan Golden retriever och sv Storpudel. Han är 1 år. Sigge behöver komma till ett hem där han får den tiden han kräver. Han är en glad, nyfiken, snäll hund. Van vid barn och katter. Skulle vilja se honom hos någon som vill arbeta med honom och har tiden för detta. Sigge ska omplaceras pga ändrade familjeförhållanden. Pris kan diskuteras.
25% Lhasa Apso och resten Maltisar! Pappa renrasig Maltes o mamma Lhasa/Maltes. Alltså 75% Maltes! Vill du/ni ha en underbar fluffig söt liten valp till Julklapp?! Den 23 Dec är dom flyttklara,då 8 v. Jag ger er möjligheten att lära känna er valp innan den kommer hem till er,det är därf jag annonserar så tidigt.Har gjort så med mina Storpudel kullar,o det var väldigt populärt! Ni får en möjlighet att komma varje Sön o mosa o gosa m er bebis,blir dessutom bättre för valpen när den lämnar sin mamma/syskon eftersom den känner igen er då!!!! 3 små grabbar (Tiken ska jag behålla) 2 helvita som sin pappa o en svart/vit/beige,som sin mamma! Mamman är en underbar hund o älskvärd.Lite avvaktande mot främmande,som Lhasa Apson är.Men mot sin familj o vänner är hon kelsjuk o charmig.Hon är rolig,har humor,intelligent (fattar allt man säger) Hämtar nallen o lägger i mitt knä när hon vill leka.En helt otrolig hund!!!! Pappan är en charmig busig kille,oxå super intelligent.Så söt m sina stora mörka ögon o kolsvarta nos.En riktig liten prins. Jag är mycket noga m valparnas hem! Detta ska vara ett väl igenom tänkt beslut.Ingen omplacering för att man flyttar,skiljer sig,får barn etc etc som alltid brukar vara orsaker.Jag vill att du är medveten om att valpen kan bli 15 år,är du beredd att ha en hund så länge?! Vid leverans är valpen: *Vet.besiktigad. *Vacc *chippad *avmaskad 3 ggr. *Reg.Jordbruksverket. Ni får även en tjock pärm m bilder,mat-schema,mina Hund recept,fakta om mamman o vår familj,o en massa broschyrer fr veterinären.Samt mat till valpen första veckan. Låter detta intressant så hör av dig! Handpenning på 1500 kr erläggs (betalas inte tillbaka) Kanske har du en busig,liten fyrbent lekfull söt valp på Julafton?! ;-) Kan inte tänka mig en bättre julklapp till familjen,kan du? ;-) Ps)Datum på bilderna ej inställt,så bortse fr det! Mamma o pappa på bilderna oxå! Väl Mött!