Quantcast
Till salu inom: ”

svalan moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
Mopedboken
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Ska nu sälja min Svalan som är gjord i Falun 1961. Den har 2 växlar och är handväxlad. Jag säljer den för jag är i behov av pengar. Bruks skick funkar alltid, Allt är original förutom baklampan men går att köpa en original för cirka 400kr och hastighetsmätaren fungerar ej säkert bara vajern som krånglar lite små fix bara. Motorn går fint och har alltid gjort när jag har haft den. Har säkert glömt nått så det är bara ringa och maila om ni har några frågor. Mer bilder kan skickas om ni vill. Mvh Gustav Wiederkehr
Svalan är renoverad för några år sen med nya däck osv. Allt fungerar förutom kicken. Motorn är helt orginal och mycket lättstartad, pysventil på toppen och vanlig "dödare". Fler bilder kan mailas men helst vill jag att man kommer och ser den "live". Finns även en komplett körklar Sachsmotor, 2vxl hand med 60cc, krök, kedja och ljuddämpare. (2000kr) Mopeden finns i centrala Katrineholm Ev. byte mot komplett Dakota Pris: 4500kr eller bud.
Jag har en moped som är byggd på en Cresent Svalan men består av en massa andra modeller med motorn är från en Ilo Monark renoverad med 2vx handväxel det är lite småjobb kvar på den som tex koppla det elektriska till lysena och hänga upp avgasröret riktigt annars är det bara att dra iväg på den kicken saknas men det funkar med rullstart vid snabb och problemfri affär kan priset dumpas annars vill jag ha 6500kr fler bilder kan skickas om det behövs
Svalan JB-motor Årsmodell: 1952 Mätarställning: 0 mil Färg: Blå Typ: Moped/EU-Moped Info: Svalan -52, 1-växlad JB-motor, Ring 0739-456343 för mer info och visning! Fler veteran och entusiastfordon på www.veteranbilar.com Om företaget Välkommen till Hageblad Bil AB i Göteborg! Vi köper, byter, säljer, förmedlar och värderar person och lätta lastbilar. Vår specialitet är veteran och entusiastfordon. Handelskammarintyg för bl.a 12% importintyg för billigare USA-bilsimport! Öppet efter överenskommelse!
Svalan Årsmodell: 1952 Mätarställning: 0 mil Typ: Moped/EU-Moped Info: Svalan -52, Unikt originalskick, Se fler veteran och entusiastfordon på www.veteranbilar.com, Maila inte utan ring 0739-456343 för mer information och visning! Om företaget Välkommen till Hageblad Bil AB i Göteborg! Vi köper, byter, säljer, förmedlar och värderar person och lätta lastbilar. Vår specialitet är veteran och entusiastfordon. Handelskammarintyg för bl.a 12% importintyg för billigare USA-bilsimport! Öppet efter överenskommelse!