Quantcast
Till salu inom: ”

teacup katt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Odd Molly Blus

Lund
F
F
F

Tidigare annonser till salu

- Pet Flys väska Puppy Love för teacup hund eller valp. Underbart fin väska som även är godkänd för att ta med in i flygkabinen. Storlek mini. Väskan är ej använd, felköp, min hund är för stor. Se mer bilder på http://www.petflys.com/puppylove.html 700:- eller högstbjudande. -Praktisk hundväska med avtagbar väska att ha tex hundens saker i när ni är på resa. Reglerbara axelbandsremmar. Använd endast vid något tillfälle, nyskick. 300:- -Läderjacka till vovven. Storlek 30 cm (rygglängd). Äkta läder, vattensäkra sömmar, varmfodrad, knäpps med rejäla kardborrband. Ny, med alla lappar kvar. -Paket till liten hund eller katt; minitennisbollar, matskålar i stativ och rundsytt läderhalsband. 100:-
Vi är en tik och en hane, långhåriga som söker ny matte/husse från och med vecka 10 då vi har hunnit fylla 8 veckor. Vi föddes den 9 jan 2011. Tik: Jag Mimmi är en riktig busig och tuff liten tös. Jag gillar att leka med kattens svans. Idag vägde jag 658 gram. Jag skulle tro att jag kommer att väga ca 2 kg när jag är vuxen. Hane: Jag Freddie är den minsta i kullen. Jag älskar att ligga på rygg och kela. Men jag kan allt vara ett busfrö med. Idag vägde jag 482 gram och kommer att bli en riktigt liten teacup vovve, Vår mamma har ingen stamtavla, hon väger 1,8 kg och är en korthårig, beige liten tik med vita tecken och med ett mycket bra temperament. Vår pappa har stamtavla (SKK), han är en långhårig, rödsobel med vita tecken, välpälsad, väluppfostrad och stilig hane på ca 2.5 kg. Vid leverans är vi: # Registrerade i Jordbruksverket # ID-märkta # Vaccinerade # Veterinärbesiktigade, utan anmärkning # avmaskade x 3 # har 3-årig Doldafelförsäkring #Vana vid katter och åka bil. När vi flyttar får vi med oss 1 kg valpfoder, filt med mammas lukt, kopia på pappas och morfars stamtavla. Vi är noga med vem som får köpa valp och söker seriöst intresserade som vet att en Chihuahua är precis som alla andra hundar och ingen väskpryl. Är du intresserad och har ett kärleksfullt hem, tid till en valp och tänkt igenom ett ev köp är du välkommen att mejla en presentation av dej/er och tror jag att du kan ge valpen det hem jag söker till den lille så svarar jag snarast möjligt. Ingen avbetalning eller fodervärd. Vid bokning tas en handpenning på 2000 kr som säkerhet för både säljare och köpare ( betalas ej tillbaka vid ev avbokning.) MIMMI: 9500 kr FREDDIE: 8000 kr Bilder på föräldrar och fler bilder på valparna skickas till seriöst intresserade. Nyfikna och bildsamlare undanbedes!
Nu är det bara jag kvar av 4 syskon som behöver ett eget hem och egen husse och matte att pussa på. Lev.klar nu Mammans reg.nr SE42229/2010 Patella 0/0 Pappans reg.nr S44079/2008 Patella 0/0 Ögon UA Farfar SV CH Morfar BY CH Jag är van vid barn samt större hundar, katt och hästar. lever med oss i hemmet som alla andra och mycket social och orädd. Hon är väldigt liten, vägde bara 70g när hon föddes och kommer troligen inte att bli så stor i vuxen ålder. Hon har följt sin viktkurva och är mycket pigg och glad. Valp-paket följer med, samt leksak mm som luktar mamma och syskon. Du kan tinga din valp mot en handpenning på 2000.- som EJ betalas tillbaka. Vid leveransen är valpen: * Registrerad i SKK (stamtavla) * Chipmärkt * Avmaskad * Veterinärbesiktigad inom 7 dagar * Dolda fel försäkrad Ej fodervärd. Delbet uppdelat på två ggr kan ev gå bra. Mimmi bor på gotland men vi kommer till Nynäshamn eller Oskarshamn mot ersättning. Ev kan lev ske mellan Nynäshamn-Ludvika mot ersättning. Lev kan även ske till Östersund vid påsk. Tik:9500.- Skriv ett mail och berätta vad du kan erbjuda för hem så svarar jag så fort jag kan. Mail utan tel.nr besvaras ej. Du ska ha tänkt igenom ditt val att skaffa hund och det ansvar som medföljer.
Mini-chihuahua valp, aka Teacup. Otroligt fin, liten och gullig, socialiserad med barn och en snäll gammal katt som de vuxit upp med. Mamman och pappan är små rasrena chihuahuas, mycket trevliga temperament, inte ett dugg skälliga. Besiktigad utav veterinär, ID-märkt, vacinerad, avmaskad tre gånger. 9 veckor och leveransklar. 7500 kronor
10 mån,långhårig hona svart,teacups vikt 1300 g,van vid katt o barn. Chippad. Vaccinerad. Registrerad Jordbruksverket. 3 års dold valp försäkring. Avmaskad. Hundburar+andra tillbehör ingår. Endast seriösa köpare,endast tel.samtal.ej mail. Ej avbetalning lr foder. Ring Susanne 0702-192279. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.