Quantcast
Till salu inom: ”

telefonnummer till villiga tjejer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tjej plånbok

Malmö
Jacka tjej

Mölndal
SNYGG JACKA

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Till ett reportage i tidningen Tara söker jag en tjej mellan 40 och 50 år som haft en kris i relationen med mamma, ett barn, ett syskon, en kollega eller en väninna. Kanske du bröt kontakten med mamma när du var uppe i en egen personlig kris? Kanske du och kompisen slutade umgås på grund av oskiljaktigheter? Ni hittade dock tillbaka och relationen blev starkare än någonsin. Fokus är på dig, men din mamma/syskon/väninna ska också medverka. Ni får självklart godkänna texten före publicering. En duktig fotograf tar bilder. Om ni måste resa till Stockholm så betalar Tara resan. Intresserad? Mejla kort din historia och ett telefonnummer där jag kan nå dig om jag vill prata med dig. M v h / Hella Mörner, journalist och stylist Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Hej, jag är en skötsam tjej, 21år. Vill gärna hyra omöblerat rum i Göteborg. Vart spelar inte så stor roll. Max hyra på 3500, men är villig att förhandla. Är kattallergiker, men tål alla andra djur. Bor förtillfället i ett mycket litet rum i Biskopsgården. Bor med två killar och jag känner att jag inte trivs här längre. Har inga betalningssnmärkningar, har aldrig missat att betala varken hyra eller räkningar. Jag jobbar som undersköterska på ett äldreboende, är anställd som timvikare men min inkomst är i stort sätt regelbunden. Jag är en aktiv människa som gillar att träna, fika med vänner o.s.v. Hör gärna av er och glöm inte lämna telefonnummer så jag kan ringa. Ps. Är intresserad av att hyra en längre tid. Kollektiv går även bra :)
Fetaste husvagnen för pengarna (gratis) på blocket! Känd ifrån bla en ridsporttidning. Detta då vi kom på den briljanta ide'n att åka ner på någon häst tävling lääängst ner i Sverige. Närmare bestämt Falsterbo. Omgivningen på campingen listade rätt snabbt ut var de få killarna fanns bland de tusentals hästintresserade tjejerna och ja resten är historia. På vägen ner blev vi stannade för olovlig körning när vi på B-kort drog ekipaget med en Dodge Hemi. Kanske inte det smartaste man gjort i sina dagar då det förmodligen kostade mera att dra ner skiten än vagnen kostade i inköp. Toalett, Garderober osv är bortmonterat med YXA för att få plats med en hemmabygd våningssäng. I sängen ligger man riktigt dåligt och det rekomenderas ej att den som ligger där överstiger 50 kilo. I den bakre salongen hittar man vardagsrums bord samt tillhörande soffa. Detta förvandlar man snabbt till 2-3 bädds säng på natten. Utsidan är omlackad i mattsvart med diverse motiv. Bla texten. "No Fat Chicks Wagon will scrape" diverse gästboks inlägg ifrån villiga hästtjejer. Ett telefonnummer som vi tyvärr inte längre har kvar simkortet till! =/ Alla pilsner som hittas i vagnen får du som ny lycklig ägare ägande rätten till! Hämtas helst innan helgen då markägaren konstigt nog vill ha bort denna lyxvagn så fort som möjligt! Rekomenderas STARKT till dig som vill synas på campingen och framstå som "lite finare och lite bättre"
Hej! Jag heter Emma och är en 25-årig tjej som bott i Tumba i ca 15 år av mitt liv, men som under de senaste tio åren varit på vift i bland annat Halmstad och Oslo på grund av arbete och studier. Nu har jag flyttat hem igen och bor för tillfället på Södermalm i Stockholm och jobbar på ett eventföretag på Kungsholmen. Jag är en lugn person med en bra fast inkomst, jobbet tar nästan all min vakna tid och jag satsar hårt på karriären! På den lilla fritid jag har så ser jag gärna på film eller umgås med mina vänner. Jag söker nu en lägenhet i Tumba, gärna i centrum, (västra) Storvreten eller Lövholmen. Alla storlekar på lägenhet är intressant! Det jag är villig att betala i hyra är: 1a eller 2a max 6500:- 3a eller större max 9000:- (kommer i så fall dela lägenheten med en vän) Drömmen hade varit att få hyra något radhusliknande då jag gärna har en liten trädgård :-) Jag är bara intresserad av att hyra i minst ett år, gärna längre! Mitt mål är att köpa en egen bostadsrätt så småningom men vill ha ett fast boende fram tills dess. Jag kan flytta in 1a oktober eller senare (jag har ett fast boende nu med 1 månads uppsägningstid så det är ingen panik, men jag hyr helst fom. 1a oktober) på grund av dåliga erfarenheter av att lägga ut mitt telefonnummer så låter jag bli det denna gång, så skicka ett mail så ringer jag upp! (OBS! Jag är inte intresserad av att hyra ett rum utan enbart egen lägenhet)