Quantcast
Till salu inom: ”

timrad lada bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Timrad lada sökes! I sommar tänkte jag bygga upp en ny smedja. Därför är jag på jakt efter en timrad lada eller mindre timrat hus i passande storlek, säg ca 5x5 meter +/- en stump i alla led. Det är inte jättenoga så länge ladan/huset är i såpass skick att den tål nedmontering och bortskaffning vilket jag naturligtvis ordnar. Då ladan ska monteras upp i byn Finnäs så är det en fördel om den finns i nejderna kring Norsjö. Men allt är ju relativt. Naturligtvis har även gamla lador ett pris, dock har jag inte möjlighet att lägga ut några större belopp. Men "bortskänkes-mot-nedmontering" och bud upp till ett par 1000-lappar begrundas! Välkomna att ringa!
Gammal lada bortskänkes mot nedplockning och bortförsel av allt tillhörande material. Ladan är ca 60 kvm (12 x 5 m). Delar av timret är bra. Delar av timret är i dåligt skick och måste ev bytas. Stockarna är märkta. Ladan är gratis mot nedplockning och bortförsel av allt tillhörande material (väggar, takstolar, golv, dörrar samt redan nedplockad panel och det trämaterial som täckt takstolarna). Även material till innervägg (panel i gott skick) medföljer. Ladan står på stenar men en sida har glidit av stenarna och står på marken. Hämtas omgående då ladan sedan några dagar saknar tak. På bilden saknas några stockar på gaveln men dessa har redan tagits ned och ingår självklart.
Gammal lada bortskänkes. Ca 60 kvm (12 x 5 m). Delar av ladan/timret är i bra skick, delar är i dåligt skick och måste bytas ut. Gratis vid nedmontering/hämtning. 3/4- delar av taket är gammalt tegel, 1/4 är plåttak. Ladan står på stenar, men en sida har glidit av stenarna och står på marken.