Quantcast
Till salu inom: ”

titan cykel boulevard exclusive 7vxl säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En helt oanvänd herrcykel av märket "Titan".Mao helt ny. Det är en 26",och har tre växlar i handtaget.Belysning och allt är på den.Rostfria ekrar. Eftersom den stått i källaren hela tiden,så är bakdäcket utan luft.Vet ej om där är punka på den eller det bara är ny luft som behövs.Men där följer med en ny slang och ett nytt däck på köpet i vilket fall som helst. Cykeln är köpt i Billesholm hos Sven Jönsson för 3300:- Kvittot finns på den också. Priset för denna språllandes nya cykel är 1700:-Kr. Ev nån liten prutmån vid en snabb affär. Finns på Ringstorp i Helsingborg. Mvh Andréas
Det är dax att sälja min fina mörkgröna Exclusiv Boulevard som är bara 3 månader gammal. Säljer den nu för att jag precis klarat att ta mitt körkort och tycker nu att den är för fin för att bara stå i garaget. 7 växlar Korg 28" size 510 lampor och reflexer bak och fram fot och hand bromsar orginal lås med 2 nycklar orginal kvitto vid intresse ring, svarar INTE ha några sms eller mail.
Säljer en 2 månader gammal cykel pga sjukdom som gör att jag inte längrehar någon nytta av den. Det är en helsvart (även styret och andra detaljer) Svea/Titan Boulevard Exclusive,28 tum, 7 växlad (shimano), navdynamo, justerbar styre. Väldigt bekväm mycket tack vare sadeln. Ny sådan kostar 5000kr, vilket är lite om man ser till utrustningspaketet och jämför med tex Monark eller Crecent. Har tidigare ägd en Skeppshult och kvalitetsmässigt är det enligt mig ingen skillnad. Dessutom andas den originalitet .Samtliga delar är av aluminium. Har inte använts mycket, som ny. Denna modell kostade 5000kr då den köptes. Ingår ett års stöldgaranti, förutom standardgarantin. Hör gärna av er. Kvitto samt annat som bör finnas medföljer. Hanna &Christian Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Här är chansen att kunna köpa en ny 28" 3 växlad damcykel till reducerat pris. TITANExclusive 3vxl 28" Inköptes av mig häromdagen....men då jag slagit upp en gammal skada i knäet så kan jag inte cykla. Men, det kommer DIG tillgodo då cykeln är extrautrustad med punkteringsfria däck med Kevlar linning, och långfärdshandtag som vilar handflatan... :) Svart cykel, med mycket svarta detaljer, vilket ger den både ett exklusivt och tufft utseende. Komforten är som sig bör = UNDERBAR! 2 års garanti, kostade 4,800 kr med de extra påmonterade detaljerna. Givetvis medföljer kvitto, samt 2 nycklar. Bilderna visar cykeln, samt navdynamo, Nexus växelsystem...samt däck och handtag. Cykelkorg för smidighet vid mathandel. :) Styret kan ställas på många olika sätt. GIVETVIS ÄR CYKELN I NYSKICK!
TITAN original kvalitets cykel 28", 7 växlad, korg, fot och handbroms, lampor fram och bak, ram 53cm....cykeln är ca:2år och i fint skick....,599kr vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.