Till salu inom

"tjej ung kåt haninge säljes"

Haninge
Igår

28" Logan damcykel

300 kr
Citiboard
Igår

40 m2 lägenhet i Haninge

4 500 kr
Findroommate.se
Igår

Lägenhet för 8.000 kr

8 000 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Statist: Gravida unga tjejer till Elsas Värld!

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Tre Vänner producerar Elsas Värld som är en webbserie för TV3 Play. Serien är baserad på Sofie Fahrmans böcker med samma namn och handlar om Elsa som flyttar från Borås till Stockholm för att lyckas inom modevärlden. Vi söker nu unga tjejer med gravidmage till ett par scener. Inspelningen sker någon gång i september-november i Stockholm. Skicka gärna en bild när man ser din mage samt skriv vilken månad du är i. Ersättning utgår. Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
0 kr
Metrojobb.se
Övrigt  ·  Stockholm

Skötsam ung tjej söker boende

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag är en ung tjej som letar boende i Stockholm, området spelar inte så stor roll, jag är lättnöjd, men jag letar helst efter någon som kan hyra ut sin lägenhet för ett tag. Helst till sommaren, om inte längre. Jag har ett heltidsjobb inne i stan så därför skulle ett centralt boende vara bra, men som sagt inget krav. Jag varken röker eller äger något husdjur och är ganska upptagen med att att jobba och nu i februari börjar jag också studera, behöver därför något eget och lugnt. Fester och andra hyfs behöver Du absolut inte oroa dig för. Hör jätte gärna av Dig om du tycker jag är den perfekta hyresgästen. Jag skulle bli jätte glad. MVH Madeleine
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Ung tjej med en dotter söker lägenhet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan mitt namn är Tatjana en ung tjej på 19 år har en dotter på2 år som söker en fin lägenhet som det ska vara en 2,a hyran ska vara max 5000kr i månaden. skal vara helt i Bjuv. Jag behöver snabt såm muligt. har ingen stans att bo med min dotter om det kunne vara på förstahands kontrakt eller andra hands kontrakt . ni kan nå mig på tlf Nr. 0700184713 Med Venligt Helsning Tatjana.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Lugn ung tjej söker sommarboende

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej! Jag är en ung tjej som nu har flyttat ner till härliga Helsingborg på grund av jobb över sommaren, än så länge. Därför söker jag nu en 1-1,5:a, skulle funka med en 2:a, till rimligt pris. Helst någon som finns redan nu att hyra för jag började jobba redan i början på denna månad! Jag är fri från bet.anmärkningar, har inkomst och även borgensman om det skulle vara så! Dessutom rök och djurfri! Första och andrahandskontrakt går bra! Hör gärna av er om ni kanske antingen har tips eller om ni sitter på en lägenhet som ni möjligtvis vill hyra ut! Tack så mkt på förhand! Med vänlig hälsning Victoria
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Ung tjej söker boende

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En skötsam, ung tjej på 22 år, söker nu lägenhet i Göteborg. Just nu bor jag som inneboende hos en vän på Hisingen, men är i stort behov av en eget boende. Jag är därför inte intresserad av ett rum i en större lägenhet. Dessutom är jag också intresserad av att hyra bostaden i minst 1 år. Jag är student, och kommer fortsätta vara detta inom den närmsta framtiden. Men att betala hyror och räkningar har aldrig varit ett problem, och kommer heller inte bli. Helst skulle jag vilja ha en lägenhet på Hisingen, Biskopsgården. Men allting runt om i Göteborgs regionen är av intresse, såklart. Tack på förhand!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj