Quantcast
Till salu inom: ”

timmerstuga bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Huset är byggt 1996 och ska rivas för att ge plats åt ett nytt. Taket har läckt men timmret klarat sig. Huset ligger i en slänt och väg saknas, ca 50 M till allmän väg. Ca 20 kvm i övre plan och ca 55 kvm i nedre. Oljefyllda element, Jötul kamin och treglas fönster. Vi skriver kontrakt och tar deposition så att vi säkerställer att arbetet slutförs. Ring eller maila för mer information.
Jaktstuga (timmerstuga) från 20-talet på ca 50 kvm varav ca 10 kvm utgör altan. Allmogemålningar, blyinfattade fönster, snickarglädje, kopparrännor mm och i prima skick. Huset bortskänkes under förutsättning att det är nedmonterat och bortforslat senast den 15 Augusti 2011. Finns i centrala nacka. För mer information var god ring.
Timmerstuga, 22 kvm bortskänkes mot nermontering och avhämtning. Nytt fint furuplankgolv samt vedspis Husqvarna kan ingå. Skall nermonteras i höst eller möjligen tidig vår.
Gammal timmerstuga ska bort från tomten. Ges bort till den som monterar ner den.
Har en gammalt timmerstuga som kan fås mot bortforsling. Dock är detta ganska stort så det måste plockas ner först, får ej plats på lastbilen annars. Intressant objekt till den händige.