Quantcast
Till salu inom: ”

yorkshireterrier pudel valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Letar du efter en ny familjemedlem lagom till jul? Då har vi precis vad du letar efter! Nu har vi bara en kille kvar som är redo att flytta hemifrån ´! Vi har 3st underbara små killar som är en blandning av yorkshireterrier och pudel som letar efter en egen familj. De är leveransklara lagom till jul! De är den perfekta blandningen! De kommer inte fälla något hår och är allergivänliga. De växer upp mitt i hemmet och är vana vid det mesta. Väldigt sociala och mysiga små killar! Föräldrarna till valparna är trevliga hundar, lättlärda och väldigt intelligenta. När de leveransklara kommer de ha vart hos veterinären och blivit vaccinerade, besiktade och chip-märkta. De kommer alltså ha alla sina papper i ordning. Ring vid seriöst intresse, oseriösa göra sig ej besvär. Maila heller inte då jag inte har någon möjlighet att besvara dessa.
Exemplarisk bladrashane för avel finnes! Han väger ca 6 kg och har ett bra psyke, fungerar utmärkt med barn och andra hundar! Vaccinerad och avmaskad! Blandning mellan papillon, griffon, pudel och yorkshireterrier! Detta är en kille som ständigt får beröm för sitt underbara temperament och psyke! Reg.nr Finns ! Pris: Språng 1000 kr ( fri omparning om tiken går tom ) Jag vill ha första tjing på eventuella valpar! Mejla eller ring vid intresse! Med vänlig hälsning, Magnus!
Nu är jag 9v och nu vill jag också få flytta som mina syskon har gjort. Tycker det är tråkigt att sitta här helt ensam och att ingen vill köpa mig. Jag är en liten vit hane med lite creamfärgat på öronen och ryggen, kommer att se ut som en pudel. Mamman till valparna är 75% toypudel och 25% yorkshireterrier.Dessa valpar blir 24-27 cm i mankhöjd och får en vikt på ca 3-3,5 kilo. Vi leveransklara nu. Hanpenningen är 500:- vid tingning som ej återbetalas vid ånger. Valparna är den 2012-01-27 chippade, vaccinerade och vet.besiktigade u.a. Kommer även att vara avmaskade vid försäljning. Vill ni veta mera så är det bara att maila eller ringa. Söker ej fodervärd, tar heller ej på avbetalning. Priset är 5500:- för mig. 0769282306
Underbart söta små valpar söker egna hem. De är uppväxta i hemmiljö och vana att vara med i familjen, både inne och ute. Lugna och stabila småttingar som kommer bli utmärkta familjemedlemmar. Vana med andra hundar. De är 75% yorkshireterrier och 25% pudel. 3 tikar och 2 hanar. Leveransklara 11/7 då de är 8v och vacc, bes, chippade, avmaskade, reg i jbv. Kan tingas mot handpenning 1500:- som ej återfås vid ånger. OBS! RING.
Nu har vår fina tik fått sin andra kull av sina populära valpar. De är 75% Yorkshireterrier och 25% Pudel. Helt underbara små sötnosar med väldigt fina psyken. Väldigt sociala och tillgivna. Kommer att bli trogna familjemedlemmar. Uppväxta med oss i hemmet och vana med allt som händer där. 4 stycken tikar kvar. De är 8v och leveransklara den 13/2. Har då givetvis vart hos veterinären och blivit besiktade, vaccinerade och chippade. Reggade i jbv. De är också avmaskade. Går att tinga mot en handpenning på 1500:- som inte återfås vid ånger. Ring gärna! EJ MAIL TACK!