Quantcast
Till salu inom: ”

traktör sten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Semnos förlag. 2002. 176 s. Häftad. 193 gram. Nyskick. Oläst, helt i nyskick. Om boken (från omslaget): "Följ med Marta och Maria till Betania och de dramatiska händelserna kring uppväckandet av Lasarus. Precis som Marta först tvekade att följa Jesu uppmaning att 'ta bort stenen', så tvekar många att tro och lyda Guds ord även idag. Men i den stund Marta lät rulla undan stenen från den uthuggna graven gjorde Jesus ett av sina största under. Trots att Jesus kom fyra dagar försent i våra ögon, var han ändå rätt i Guds tidtabell. Om vi ska kunna se Guds under ske i våra liv, mitt i prövningens tid eller i en situation som kanske inte blev som vi tänkt oss, måste vi ibland 'ta bort stenen'. För Jesus är det omöjliga möjligt när vi vill tro på Honom och lyda Hans ord."
Pan-bok 2001. Hårda pärmar och i nyskick. 382 sidor. Vishetens sten, som är upprinnelsen till Christian Jacqs serien med samma namn, framstår som alltmer begärlig. Med den kan man förvandla materia till guld! Efter byggmästaren Nefer den tystes våldsamma död hotar arbetet i Sanningens plats att förlamas. Men med aldrig sviktande pliktkänsla och gudomlig inspiration i det konstnärliga arbetet lyckas Sanningens plats hävda sin betydelse som garant för harmonin i Egyptens rike. Det finns dock en förrädare inne i Sanningens plats... Med sina romaner om den magiska Vishetens sten har den franske egyptologen Christian Jacq än en gång nått en lika makalös framgång som tidigare med sin serie om farao Ramses.
Format:Inbunden i hårt kartonnage med skyddsomslag Tryckt år:2006 Skick:I fint skick Vikt opackad:450gr Se! resume!--- Kriminalaren Sten Wall, som närmar sig pensionsåldern och för en fruktlös kamp mot övervikt, har just återvänt från sjukbädden. Mot läkarens inrådan blir han ändå indragen i ett mordfall på en ung kvinna i den lilla Staden - ganska lik Laholm - som plågas av ryskt roulettspel och dödsföraktande bilförare. Snart ställs frågan: Vad är drivkraften bakom det till synes oförklarliga våldet i Staden?
Perfekt julklapp! Grilla redan på juldagen! Den svenska Traktör stenen aldrig använd i originalförpackning. Bruksanvisning, träunderlag och korkplatta medföljer för säker hantering.