Quantcast
Till salu inom: ”

underbar skäck till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Underbart vacker halvblodsåring, valack, Mbr skäck, e.Waliant 945 ue.Ismir 597. Blir ca165cm (ser ut att bli större i dagsläget). Med fantastiska gångarter! Han har syskon som tävlar i msv dressyr men även i hoppning och körning. RÄTT HEM ÄR VIKTIGARE ÄN PRISET! Vi måste sälja denna goa kille pga plats och tidsbrist. Han behöver unghäst vant hem. Välkommen att maila eller ringa vid seriöst intresse!
Nu är det dags att sälja vårt stoföl som föddes den 29 maj 2011 och är leveransklar i slutet på oktober. Hon är en pigg och nyfiken liten flicka som älskar uppmärksamhet. Pappan är svart och vit skäck som är ca 160 cm och han är en halvblod/tinker. Mamman är runt 157 cm och är halvblod. Hon är lite grövre men detta märs inte alls när man rider henne. Jag har ridit henne en hel del och hon är väldigt lättlärd och en underbart mysig häst. Har ni frågor eller vill komma och titta på henne är det bara att skicka ett mail eller ringa.
Måste tyvärr sälja min lilla ögonsten Caramba pga att jag fått tvillingar och tiden inte räcker till. Hon är ett mycket nyfiket & socialt stoföl född april -11. e Carte dÓr. Modern e Zeb & Maraton. Rör sig underbart, fina gångarter. Mörkbrun skäck. Mamman är ca 165 & hon ser ut att bli större. Har pass i ASVH & är grund vaccinerad. Hon kommer att dra till sig uppmärksamhet på grund av hennes bedårande utseénde. Passar utmärkt på både hopp & dressyr banan. Ser gärna att hon kommer att tävlas så hon får visa upp sig.
Måste tyvärr sälja min lilla ögonsten Caramba pga att jag fått tvillingar och tiden inte räcker till. Hon är en mycket nyfiketn & social unghäst född april -11. e Carte dÓr. Modern e Zeb & Maraton. Rör sig underbart, fina gångarter. Mörkbrun skäck. Mamman är 165 & hon ser ut att bli större. Har grått pass i ASVH & är grund vaccinerad. Passar utmärkt på både hopp & dressyr banan. Ser gärna att hon kommer att tävlas så hon får visa upp sig. 29000 el högstbjudande.
Med sorg i hjärtat har vi tagit beslut om att sälja Saga pga tidsbrist och ändrade familjeförhållanden. Saga är ett vackert svart/skäck sto på 13 år. Hon är riden som fyrgångare och har lätt växlade gångarter och är mycket välutbildad (riden regelbundet för instruktör). Hon är en snäll häst utan olater. Saga passar både dig som vill ha en lyxig ridhäst att rida i naturen eller på kurs, eller för dig som vill tävla.