Till salu inom

"omplacering underbar dogue bordeaux säljes"

Butik Ystad
Igår

Alfa Romeo GT 3.2 V6 Distin...

129 000 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Golfset, Rollerblades, tenn...

200 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

FINESTRAT, radhus nära golf...

2 370 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Idag

Fantastisk moped, tuta och kör

5 900 kr
Blocket.se
Butik Karlshamn
Idag

Saltsjöbadsvägen 42-1, Karl...

795 000 kr
Blocket.se
Munkfors
Idag

Malteser

18 000 kr
Blocket.se
Skövde
Idag

Hermelinkanin med Rexpäls

1 500 kr
Blocket.se
Idag

Matbord och 6 stolar rotting

2 500 kr
Blocket.se
Österåker
Idag

Honda XRV 750 Africa Twin

38 000 kr
Blocket.se
Butik Järfälla
Idag

Audi A6 Avant 3.0 TDI quatt...

279 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Falköping

Dogue de bordeaux tik underbar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
pga flytt till tätort måste vi göra av med henne haft henne sedan hon var valp o hon är nu 15 månader gammal o underbart söt Van vid barn andra hundar katter hästar bilar mm har så klart pass o är reg skk Bra stam liten fin modell och mycket godmodig i sättet Vi har mest haft henne som gårdshund och hon är van vid att gå lös ute och har vart mest utehund dvs bott i isolerad hundhus och vart inne korta stunder åt gången så hon vill helst bo på landet eller så får man väl träna henne på att vara bara inne Skulle vi inte bytt boende hade vi aldrig sålt henne! seriösa mailar så ringer jag upp! uppfödd på royalcanin priset är fast pris hunden är över 8 veckor o reg i skk
6 500 kr
Blocket.se

Omplacering av hund

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Wilda Dogue De Bordeaux tik, 3 år gammal som behöver komma till ny familj/husse/matte. Wilda, som hon heter, är en jätte trevlig och okomplicerad hund som är van att vara med överallt, MEN hon går INTE ihop med någon annan hund!!!! Situationen i vår familj är nu ohållbar, vår 6 åriga hanhund, även det en Dogue De Bordeaux, har av hälsoskäl inte samma ork och kraft att stå emot henne, han får ta mkt stryk, både fysiskt o psykiskt. Ingen mår bra i denna situation och alla skulle vinna på ifall Wilda kunde få ett hem där det bara är wilda, för får hon bara vara ensam hund, så är hon underbar! Uppväxt på landet med barn, älskar skogen, glad o positiv hund! Vaccinerad regelbundet, reg SKK med stamtavla. Vid intresse eller mer info kontakta via mail.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Omplacering/foder underbar Dogue de Bordeaux

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hej Jag heter Walter, jag är två år och älskar att leka med bollar. Jag är en lydig, väluppfostrad och tillgiven hund som bor med min matte i Göteborg. Tyvärr har min matte fått ändrade arbets & studieförhållanden och jag kräver mer tid än vad hon kan ge mig. Jag letar nu efter ett nytt hem. Jag vill helst bo på landet hos någon eller några som har god hundvana och mycket tid att leka och ta hand om mig. Jag är en stor hund men väldigt snäll, jag tycker om barn och de flesta andra hundar. Jag har gått tre kurser med min matte, två i lydnad och en valpkurs med goda betyg. Min matte är väldigt mån om att jag kommer till ett hem där jag får mycket tid och stimulans, vi ber er därför att noga tänka över om ni kan erbjuda mig detta. Har ni frågor, vill ha mer information eller tror att jag kan vara hunden för er så hör gärna av er till min matte. Mvh Walter 500:- är inte det egentliga priset utan står där p.g.a. blockets regler. Walters välmående värderas betydligt högre än priset och det diskuteras därför först vid kontakt.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Omplacering av underbar Dogue de Bordeaux

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Hej på er. Några av er kanske känner igen mig. Jag heter Walter och är lite drygt två år. Jag är en Dogue de Bordeaux hane som bor med min matte i Göteborg. För en tid sedan flyttade jag till en ny familj, det var en mycket lyckad flytt, jag skötte mig exemplariskt och fann mig snart till rätta i mitt nya hem - en familj med två små barn. Men efter bara två veckor hos min nya familj drabbades mamman i familjen av kraftig allergi. Jag fick därför flytta hem till min "riktiga" ägare igen. Men i och med att min matte har fått ändrade arbetsförhållanden den senaste tiden letar jag fortfarande efter ett nytt hem. Jag älskar att leka med bollar och med andra hundkompisar, de flesta tycker jag om oavsett om de är hanar eller tikar. Jag älskar barn och är väldigt försiktig med dem. Jag skulle trivas allra bäst i en familj där jag kan få mycket kärlek och bus av både barn som vuxna. Jag älskar skogspromenader och går mer än gärna lös, men jag är duktig på att gå i koppel också. Min matte och jag har gått flera kurser ihop, två i lydnad och en valpkurs. Jag har även testat på att spåra och det tycker jag är kul. Om ni är en familj som har tid över, tycker om att motionera och älskar hundar får ni gärna kontakta min matte. Berätta gärna lite om hur er livssituation ser ut och vad ni har för hundvana. Trots att jag är väldigt snäll är jag också en stor hund och kräver därför lite vana. Jag och min matte är extremt måna om att jag ska få ett bra hem. Jag tänker inte flytta om inte allt känns perfekt. Vi ber er därför om att noga tänka igenom hur ett liv med mig skulle passa er. Har ni några frågor får ni gärna fråga! Angående priset; det som står i annonsen är endast ett krav från blockets håll. Att Walter kommer till ett kärleksfullt hem med plats och tid prioriteras framför summan. Priset diskuteras därför vid överenskommelse.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj